Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Speciale prijs € 219,00 Normale prijs € 299,00

Speciaal voor kookplaten met geïntegreerde afzuiging, zoals bijvoorbeeld van Bora. Kwaliteit die u van Berghoff mag verwachten. De dampen worden naar de afzuiging geleid d.m.v. een wereldwijd gepatenteerd systeem in de deksel.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

Berghoff Downdraft pannenset 7-delig 2307437*

Berghoff lanceert revolutionaire kookpot oplossingen voor o.a. downdraft afzuigsystemen zoals Bora. Dit kookgerei voorkomt warmteverlies voor energiezuinig koken en geleidt de geuren en dampen van binnenuit de pot rechtstreeks naar het afzuigsysteem.

Het slimme van de Downdraft kookpotten en -pannen zit ‘m in het zijdelingse stroomventiel in de siliconenrand van het deksel. Als je de pot of pan juist positioneert met het ventiel in de richting van het ingebouwde afzuigsysteem, worden de kookdampen automatisch in de juiste richting gestuurd. Zo krijg je een efficiëntere afzuiging met minder vochtige damp en minder ongewenste geurtjes in je keuken. Daardoor kan je de afzuiging gerust een standje lager plaatsen en die stroombesparing is dan ook weer aardig meegenomen.

Na het kookproces kan men het stoomventiel eenvoudig afsluiten door het transparante deksel 180° of een halve slag te draaien. Zo blijft het gerecht langer warm en worden alle aroma’s en vitamines behouden. Het zijdelingse ventiel is bovendien erg handig om het overtollige kookvocht zonder risico en zonder morsen af te gieten.

Deze nieuwe Downdraft technologie is door BergHOFF wereldwijd gepatenteerd.

Deze set bestaat uit:

  • steelpan met deksel 20x9,5 cm - 2,8 L
  • kookpan met deksel 20x14 cm - 4,2 L
  • kookpan met deksel 24x13,5 cm - 5,7 L
  • braadpan 28x5 cm

De handgrepen worden niet heet. Een optimale geur en stoomafzuiging. 

Deze nieuwe GEM Downdraft collectie werd onderscheiden met zowel de IF-design 2020 award als de Red Dot Best of the Best award!