De Nieuwe KitchenAid Kleur van het jaar, "Honey"

De Nieuwe KitchenAid Kleur van het jaar, "Honey"

Na dit enorm bijzondere jaar heeft KitchenAid weer een nieuwe kleur van het jaar verkozen. Honey, een oranje kleur met gouden tint is er dit jaar met deze eer vandoor gegaan. De honey kleur geeft warmte en juist dat heeft iedereen nodig na dit jaar, zo beredeneert de marketingdirecteur van KitchenAid. Daarnaast worden wij natuurlijk ook gewoon heel blij van deze oranjegoude kleur in onze keuken.

Warme, sfeervolle keuken

Een warme keuken, dat willen we toch allemaal? De kleur honey brengt deze warmte met zich mee. De keuken is een belangrijke ruimte, waar je veel tijd spendeert. Je maakt er maaltijden, kijkt of er nog wat te snacken valt. Door het gebruik van de kleur honey in de keuken wordt deze plek een warme, sfeervolle ruimte. 

Toepassingen honey in de keuken

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om na het lezen van deze blog je keuken volledig honey te verven. Een warme, sfeervolle uitstraling zal je keuken zeker krijgen. Maar er zijn ook andere manieren om de kleur honey te verwerken in je keuken. Deze kunnen kleiner zijn dan je denkt. Je kunt ervoor kiezen om je koelkast of keukenkastjes te vervangen voor een honey exemplaar. Maar ook het plaatsen van honey kleur keuken apparatuur en accessoires zal een warm, sfeervol gevoel geven. 

KitchenAid keukenmixer

Een goede optie om de kleur honey te verwerken in de keuken is door het plaatsen van de KitchenAid keukenmixer. Deze keukenmixer is uitgevoerd in honey en valt op door de grootte. Een keukenmixer is een ware toevoeging in elke keuken, door onder andere de vele manieren waarop de keukenmixer gebruikt kan worden. Door de verschillende bijgeleverd haken kan de KitchenAid keukenmixer voor verschillende baksels of gerecht ingezet worden. Deze KitchenAid keukenmixer is een origineel kneedsysteem voor snel en grondig mengen. De mixer valt op door zijn tijdloos en elegante design.

KitchenAid blender

Een blender wordt tegenwoordig vaak gebruikt in de keuken. Wat is er mooier dan een honey kleur blender van KitchenAid? Deze blender, van hoge kwaliteit, heeft vijf verschillende snelheden, zodat vrijwel alles erin kan! De blender is eenvoudig te bedienen, dus er hoeft geen keukenprins(es) aan te pas te komen. Daarnaast is de maatbeker vaatwasserbestendig, dus vrijwel geen excuus meer om deze blender niet te gebruiken. Harde ingrediënten, zoals noten, chiazaad, ijs of groenten, zijn geen probleem voor deze blender. Moeiteloos worden zij omgetoverd tot vloeiende texturen, zodat jouw recept perfect wordt.