Clean Pro onderhoud

Een schone keuken met Clean Pro!

Hygiëne is belangrijk, en zeker in de keuken. De schoonmaak producten van Clean pro zijn zeer geschikt voor zowel dagelijks als intensief onderhoud van de keuken. Hierdoor blijft je keuken er piekfijn uit zien. Wil je meer weten over de producten? Lees dan snel verder!

Clean Pro Foam

Voor dagelijks onderhoud gebruik je de Clean Pro Foam. Deze universele en unieke schuimreiniger is heel handig en simpel in gebruik. Je sprayt de foam op het vieze oppervlak, laat even intrekken en neem de foam af met de Clean Pro witte microvezeldoek. Een echt voordeel is dat de foam streeploos schoonmaakt. Hierdoor is het geschikt voor het afnemen van vieze vingerafdrukken op de (matte) keukenkastjes of op een glazen deur, maar ook voor alle apparatuur, afzuigkap, spiegels, ramen en meer. En nog een bijkomend voordeel, het ruikt lekker fris!

Clean Pro Dieptereiniger

De deep clean wordt gebruikt wanneer een oppervlak echt vuil of vet is. Vernevel het te behandelen oppervlak, laat 1 à 2 minuten inwerken en veeg vervolgens droog met de blauwe microvezeldoek. Voor een streeploos resultaat kun je het oppervlak nabehandelen met de Clean Pro foam clean. De dieptereiniger is te gebruiken op de meeste oppervlakken als rvs, aluminium, kunststof, gelakte oppervlakken en tegels. Het product is niet te gebruiken op afwasbare muurverf en oppervlakken van hout, want dat kan de olie en waslaag verwijderen.

Milieuvriendelijk

De producten van Clean Pro zijn milieu- en gebruiksvriendelijk en goedgekeurd door NSF. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in de keuken. De Foam Clean is te gebruiken als reiniger en ontvetter op alle oppervlakken op en in de buurt van plaatsen waar voedsel wordt verwerkt. De Clean Pro Deep Clean is een licht alkalisch reinigingsproduct op waterbasis en fruitoliën en te gebruiken als reiniger in ruimtes bij de verwerking van levensmiddelen, maar het is niet geschikt voor direct contact met levensmiddelen.

Clean Pro producten kopen?

Wil jij ook aan de slag met de producten van Clean Pro? Bekijk dan hier ons complete assortiment. Bekijk ook de complete Clean Pro onderhoudsset en de speciale badkamer producten. Heb je het juiste product gevonden? Bestel dan eenvoudig en snel in onze webshop en profiteer van een snelle verzending. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies. We helpen je graag!