Gezellig avondje met vrienden of familie?

Gezellig avondje met vrienden of familie?

We krijgen weer steeds meer ruimte om leuke activiteiten te ondernemen. Heb je binnenkort een gezellig avondje met vrienden of familie op de planning staan? Like2Cook heeft de producten om die gezellig avond helemaal compleet te maken. Ben je benieuwd? Lees dan verder en laat je inspireren.

Lekker lang tafelen met een tafelgrill

Wil je alle tijd nemen om uitgebreid bij te kletsen met vrienden of familie? Of wil je simpelweg genieten van een avond vol heerlijk eten? Dan is de tafelgrill van Fritel een echte aanrader voor je. Je kunt de veelzijdige tafelgrill namelijk voor van alles gebruiken: voor binnen of buiten en voor vlees, vis en groente. Voor een scherpe prijs heb jij de Fritel tafelgrill van topkwaliteit al in huis.

Fritel BBQ

Kaasfondue

Ben jij in voor een avondje gezelligheid onder het genot van een heerlijke kaasfondue? Bekijk dan de producten van Boska. Boska is namelijk een merk dat gespecialiseerd is in tools voor kaasplanken, kaasfondues en ga zo maar door. Met de Boska Fondueset Pro S kun je maar liefst 350 gram smaakvolle kaas opwarmen en de fondueset heeft ook nog eens een smaakvol design. De set wordt standaard geleverd met vier fonduevorken en een recept, zodat jij zorgeloos kunt genieten van de lekkerste gesmolten kaas. Ben je met een groter gezelschap of wil je een grotere inhoud? Deze Boska Fondueset heeft een inhoud van één liter (vier personen) en met de Boska Party Fondue kun je maar liefst van 5500 gram kaas genieten. De set is inclusief acht fonduevorken. 

Kaasplankje/kaaskruller

Bij Boska kun je ook terecht voor handige tools voor een bourgondisch kaasplankje. Zet de Boska kaaskruller Friends bijvoorbeeld op tafel als vrienden of familie over de vloer komen, zodat ze lekker van de kaas kunnen snoepen. Je kunt de kaaskruller daarnaast ook gebruiken voor het maken van chocoladekrullen. Maak de kaaskruller helemaal af met een mooie stolp, zodat de kaas langer vers blijft en niet uitdroogt. De lekkerste kaasjes kun je bovendien uitstallen op de kaasplanken van Boska. Deze Boska kaasplank heeft een ingebouwd opbergvak voor de bijgeleverde kaasmessen. 

Boska kaasplank

Borrelhapjes

Hebben jullie zin in een heerlijk bourgondisch avondje met allerlei delicatessen en borrelhapjes? Dan is deze serveerplank een must-have! Het is een snij- en serveerplank die erg handig in gebruik is. Je kunt de plank namelijk uitklappen en uitschuiven. Je kunt er een heerlijk robuust stokbrood op snijden en je vult de bakjes met allerlei lekkernijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijven, vleeswaren, kaasjes en bitterballen. Het is een prachtige borrelplank om te zien. 

Bekijk de producten

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om de avond met vrienden of familie gezellig te maken. In het assortiment van Like2Cook vind je ontelbaar veel keukenapparatuur en keukentools van hoge kwaliteit die gegarandeerd zorgen voor meer plezier in de keuken. Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment. Heb je vragen over onze producten of service of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag!