Ontdek de Juicer van Espressions

Ontdek de Juicer van Espressions

Laat je verrassen door een juicer van de nieuwste generatie: de Juicer van het merk Espressions. Deze juicer is nóg veelzijdiger en voorzien van een nieuwe innovatieve technologie. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder en laat je verrassen.

Nieuwe manier van citruspersen

Laat je verrassen door een compleet nieuwe manier van citruspersen met de Juicer. Je kunt namelijk kiezen uit twee verschillende soorten sap met dit keukenapparaat. Zo kun je kiezen voor een sapje boordevol vezels of juist een super helder sapje (met andere woorden: een sapje mét of zonder vruchtvlees). Het unieke aan de Juicer van Espressions is dat je met dit keukenapparaat uit beide opties kunt kiezen. Dit is ideaal wanneer je in een huishouden woont waarbij de een een sapje met vezels lekker vindt en de ander juist liever een helder sapje drinkt. De Juicer produceert tot 30% meer sap en maar liefst 70% meer vezels!

Juicen maar!

Een andere, unieke eigenschap van de Juicer is dat je er niet alleen citrusvruchten, zoals (bloed)sinaasappels, limoen, citroen en grapefruit mee kunt persen, maar ook granaatappels. Dus naast de keuze uit vezels of geen vezels, kun je ook allerlei vruchten erin persen. Zo kun jij een sapje maken dat precies naar jouw smaak is. 

Hoe werkt het dan?

De Juicer is eigenlijk heel makkelijk in gebruik. Bovenin het apparaat kun je een halve citrusvrucht of granaatappel plaatsen. Vervolgens kies je met één druk op de knop voor sap mét of zonder vezels en dan is het slechts nog een kwestie van persen. In razendsnel tempo perst de Juicer moeiteloos een heerlijk sapje naar wens. De Juicer is ook eenvoudig te reinigen. De roestvrijstalen perskegel kun je namelijk gewoon in de vaatwasser reinigen. 

Nog een paar andere voordelen

Als je nog niet overtuigd was, dat word je dat nu wel. De Juicer heeft namelijk een stille en onverslijtbare motor. Dat betekent dat je op je gemakje ‘s morgens vroeg een sapje perst zonder teveel lawaai én dat het een duurzaam product is die een leven lang mee gaat. Ook niet onbelangrijk is het mooie iconische design. De behuizing en de handgreep zijn gemaakt van gegoten aluminium en de zeef en de kegel van roestvrij staal. Tot slot heb je vijf jaar volledige garantie bij de aanschaf van de Juicer via Like2Cook. 

 

Bekijk de Juicer bij Like2Cook

De Juicer is dus een ideale aanwinst als je van verse sapjes houdt. Juist in deze vreemde tijd met het Corona-virus kan een sapje met 70% meer vezels jouw weerstand een boost geven. Bekijk de nieuwe, stijlvolle Juicer van Espressions hier. Als jij jouw Juicer bij Like2Cook bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is bij besteding vanaf €50,- de verzending gratis én zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe Juicer snel thuis geleverd wordt. Zo kun jij snel aan de slag met het maken van sapjes (mét vezels of helder). Heb je een vraag over de Juicer of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!