Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid

KitchenAid kopen? 

Sta je zelf regelmatig in de keuken om verse maaltijden te bereiden? Dan wil je vast ook werken met keukenapparaten van goede kwaliteit, bijvoorbeeld met een KitchenAid keukenmachine. Niet alleen beroepskoks ondervinden de gemakken van professioneel keukengereedschap; KitchenAid maakt dat ook mogelijk voor jou als thuiskok.

 


 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters en nog veel meer!

Bij Like2Cook kun je veel diverse soorten KitchenAid keukenmachines kopen. Dan kun je denken aan KitchenAid mixers, KitchenAid blenders, KitchenAid broodroosters, KitchenAid koffiezetapparaten en nog veel meer! Deze KitchenAid producten staan al decennialang bekend om hun duurzaamheid en professionele kwaliteit. Links van deze pagina kun je onder andere filteren op type KitchenAid keukenmachine, prijs en kleur. Op die manier vind je hét KitchenAid apparaat dat jij zoekt!

 

Elegante KitchenAid keukenmachines 

Kwaliteit is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Ongetwijfeld hecht je veel waarde aan het interieur van je keuken. Het merk KitchenAid snapt en onderstreept dit. Daarom biedt KitchenAid uitsluitend keukengereedschap met een elegant design. De KitchenAid keukenmachines zijn te herkennen aan een elegant design, die ook qua kleur in iedere keuken goed tot hun recht komen.

 

KitchenAid Artisan

De Artisan-lijn van KitchenAid bestaat uit hoogwaardige keukenapparatuur die tot de top behoort, zowel wat betreft vormgeving en functionaliteiten. De KitchenAid Artisan producten zijn namelijk direct afgeleid van professionele horeca-apparaten. Deze keukenmachines zijn nu ook beschikbaar voor jou, thuis in eigen keuken!

 

Diverse KitchenAid keukenmachines kopen

Like2Cook stelt een divers aanbod aan KitchenAid keukenmachines voor je beschikbaar. Dit keukengereedschap is in onze webshop verkrijgbaar in meerdere kleuren of bijvoorbeeld in fraai geborsteld staal. Voor de Artisan-lijn maakt KitchenAid regelmatig gebruikt van gegoten metaal. Dit zorgt voor maximale stevigheid en een fraai, klassiek ogend uiterlijk. Klik gerust eens rond in onze webshop en bekijk onze mooie selectie KitchenAid keukenmachines.


KitchenAid mixers en blenders 

Het maken van smoothies is tegenwoordig erg populair. Dit is een fluitje van een cent met de fraaie KitchenAid blenders met een magnetische aandrijving voor maximale kracht. Werkelijk alles kan vermalen worden! Ook de KitchenAid mixers, handmixers, foodprocessors en draadloze staafmixers beschikken over een krachtige motor.

 

Nespresso- en koffiezetapparaat van KitchenAid kopen

Vind jij versgemalen koffie ook zo lekker? Kies dan één van de fraaie en krachtige koffiezetapparaten van KitchenAid. Of wat dacht je van een hoogwaardig en prachtig vormgegeven KitchenAid Nespresso apparaat? Drink je liever thee dan koffie? Ook dan kun je bij Like2Cook terecht. We bieden namelijk waterkokers waarbij je zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Ook bevatten de KitchenAid waterkokers een handige thermometer.

 

Wil je bij je kopje koffie of thee een lekker geroosterd broodje? Deze kun je maken met een KitchenAid broodrooster. Deze kan je niet alleen gebruiken om te roosteren, maar heeft ook een ontdooifunctie en maakt de heerlijkste tosti’s.

 

KitchenAid accessoires kopen

Ook op het gebied van KitchenAid accessoires zit je goed bij Like2Cook. Zo zijn diverse mengkommen en mixerhulpstukken los te bestellen, zodat je altijd over de gewenste functionaliteiten beschikt.

 

Je beleeft meer plezier aan het koken en je behaalt betere resultaten met keukengereedschap van KitchenAid. Bestel deze de KitchenAid keukenapparaten gemakkelijk en snel bij Like2Cook! Heb je vragen over het kopen van een KitchenAid keukenapparaat? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!
 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47