Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan 

De keukenmachines in de productlijn ‘KitchenAid Artisan’ herken je direct aan het elegante en tijdloze design. De keukenmachines van de KitchenAid Classic-lijn zijn alleen in het wit en zwart uitgevoerd, maar de keukenmachines in de Artisan-lijn zijn er in heel veel verschillende kleurtjes. Dat wil zeggen dat er altijd wel een KitchenAid-model in jouw keuken past!

 

Kwalitatieve KitchenAid Artisan keukenmachines 

Naast het feit dat de Artisan keukenmachines een prachtig design hebben, is de kwaliteit minstens zo belangrijk. Wist je dat de KitchenAid keukenmachines zijn gemaakt op basis van kennis en ervaringen uit de professionele horecawereld? Mede door adviezen van de grootste chef-koks zijn de KitchenAid keukenmachines ontworpen. Met andere woorden: kwaliteit is gegarandeerd als je een KitchenAid keukenmachine aanschaft!

 

KitchenAid Artisan mixers

Denk je aan een KitchenAid keukenmachine, dan denk je vast en zeker aan de wereldberoemde KitchenAid mixer. Deze KitchenAid mixer is te herkennen aan het prachtige afgeronde design met kantelbare kop. De KitchenAid Artisan mixer is niet alleen jouw hulpje in de keuken, maar vormt ook nog eens een eyecatcher in jouw keuken. In welke kleur je de KitchenAid Artisan mixer ook koopt!

 

Scherp geprijsde KitchenAid Artisan keukenmachines

In onze webshop heb je keuze uit een uitgebreid assortiment Artisan keukenmachines. Ook als je wilt letten op de kleintjes ben je bij Like2Cook.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons namelijk regelmatig KitchenAid Artisan keukenmachines vinden met flinke kortingen. Tip: kijk ook eens op onze KitchenAid outlet pagina! Ook als je geen keukenmachine koopt met korting, profiteer je alsnog van de scherpste prijs van Nederland!

 

Niet op zoek naar een KitchenAid keukenmachine?

Ben je fan van de KitchenAid keukenmachines, maar wil je je ook verder oriënteren? Ook dan ben je bij Like2Cook.nl aan het juiste webadres! De keukenmachines van AEG, Kenwood, en Smegzijn vergelijkbaar met de KitchenAid keukenmachines. Neem gerust een kijkje!


Wil je meer informatie over een KitchenAid Artisan keukenmachine of over een keukenmachine van een ander merk? Wij staan voor je klaar en beantwoorden graag je vraag. Neem gerust contact met ons op!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47