Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Blender

De KitchenAid blender voor bereiding van ieder gerecht

Optimaal en snel resultaat behaal je met de KitchenAid blender. Hij wordt je beste vriend in de keuken, want hij helpt je bij ieder gerecht. Of je nu vruchten, groenten of hardere ingrediënten zoals vlees of noten wilt mixen. Ook warm voedsel is welkom in de KitchenAid Artisan blender. Dankzij de ‘soft start’-knop begint het mixen traag en wordt de snelheid geleidelijk opgevoerd. Op die manier voorkom je spatten en maak je binnen een paar seconden jouw favoriete ingrediënt, soep, saus, shake of smoothie klaar.

 

KitchenAid blender: kenmerken & voordelen

Alle KitchenAid blenders die je vindt in onze webshop zijn zeer robuust, stabiel en duurzaam. Je hebt keuze uit verschillende maten (BPA-vrije) mengbekers. Hierin zitten roestvrijstalen messen die ervoor zorgen dat je snel en grondig kan mengen. De mengbeker is goed af te sluiten, waardoor spatten verleden tijd zijn. Tenslotte is de motor van iedere KitchenAid blender zeer krachtig en kan op diverse standen worden gezet.

 

Innovatieve KitchenAid Artisan blender

Til je kookkunsten naar een hoger niveau met een KitchenAid Artisan blender. Met zijn speciaal ontworpen diamantvormige mengbeker en magnetische aandrijving maak je de lekkerste maaltijden. En doordat je deze KitchenAid Artisan blender handsfree kan bedienen, heb jij je handen vrij voor de rest van het gerecht. De KitchenAid Artisan blender is enorm krachtig en kan zelfs de moeilijkste ingrediënten mixen: van ijs tot harde vruchten en groenten.

 

KitchenAid blender zwart, KitchenAid blender wit of een andere kleur

De KitchenAid blenders in onze webshop zijn er in diverse kleuren. Ga je voor de KitchenAid blender zwart, KitchenAid blender wit of toch een andere kleur? Wij kunnen je verzekeren dat er altijd wel een KitchenAid blender past bij de stijl van jouw keuken! Valt je oog niet op een KitchenAid blender of een speciale KitchenAid Artisan blender? Bekijk dan eens onze blenders van andere merken.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47