Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Classic

KitchenAid Classic 

De KitchenAid modellen zijn direct te herkennen aan het elegante, tijdloze en strakke design. In tegenstelling tot de  KitchenAid Artisan modellen zijn de KitchenAid Classic modellen uitsluitende uitgevoerd in het zwart en wit. De accessoires van alle KitchenAid keukenmachines hebben een aluminium uitstraling. Deze kleuren zorgen ervoor dat de Classic modellen in letterlijk iedere keuken passen.

 

KitchenAid Classic keukenmachines voor kwaliteit

Natuurlijk wil het oog wat, maar de kwaliteit en de prestaties van deze keukenmachine zijn minstens zo belangrijk. De keukenmachines zijn afgeleid van keukenapparatuur uit de professionele horecawereld. Tijdens het ontwerpproces van de KitchenAid keukenapparaten zijn kennis, ervaringen en advies van échte chef-koks meegenomen. Kortom: als je een KitchenAid aanschaft, ben je continu gegarandeerd van professionele prestaties.  

 

KitchenAid Classic: mixers, broodroosters, blenders en foodprocessors

In de Classic productlijn vind je veel verschillende keukenapparaten. Op die manier kun je je hele keuken inrichten met allerlei KitchenAid Classic keukenmachines. Je kunt denken aan een KitchenAid mixer, een KitchenAid broodrooster, een KitchenAid blender of een foodprocessor uit de KitchenAid Classic-lijn.

 

KitchenAid kopen met flinke kortingen

Op Like2Cook.nl vind je een ruim aanbod aan KitchenAid Classic keukenmachines. Regelmatig kun je bij ons producten van KitchenAid kopen met flinke kortingen. Je bent gegarandeerd verzekerd van de scherpste prijs als je bestelt op Like2Cook.nl. En dat geldt niet alleen voor de KitchenAid Classic, maar voor alle KitchenAid keukenmachines. Tip: kijk ook eens op onze KitchenAid outlet pagina!

 

Niet op zoek naar een KitchenAid Classic model?

Vind je de KitchenAid Classic modellen mooi, maar wil je je verder oriënteren? Op Like2Cook kun je je hart ophalen! Merken zoals Smeg, AEG, Morphey Richards en Boretti zijn bij onze klanten erg populair. Neem gerust een kijkje!


Wil je meer informatie over een KitchenAid Classic-model? Of over een keukenmachine van een ander merk? Wij staan voor je klaar en beantwoorden graag je vraag. Neem gerust contact met ons op!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47