Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Foodprocessor

Een KitchenAid foodprocessor kopen?

Op zoek naar een KitchenAid foodprocessor? Bekijk dan rustig het ruime aanbod aan KitchenAid foodprocessors en KitchenAid Artisan foodprocessors op Like2Cook.nl. De KitchenAid foodprocessor is dé helpende hand in de keuken. Hij snijdt, hakt, raspt, pureert, mengt… ga zo maar door. Je zou bijna vergeten dat er ook nog messen en snijplanken bestaan. Met deze KitchenAid foodprocessor bereid je in een mum van tijd de lekkerste en leukste recepten.

 

KitchenAid foodprocessor: de toepassingen en eigenschappen

De KitchenAid foodprocessor heeft een instelbare schaafschijf met externe hendel. Daarmee kan je de dikte van de schijven aanpassen. Daarnaast kan de snelheid van de KitchenAid foodprocessor worden bijgesteld, zodat je nauwkeurig kan werken met zowel zachte als harde ingrediënten. De KitchenAid foodprocessor is daarnaast voorzien van een antislipvoet en een comfortabele handgreep. Kortom: de KitchenAid foodprocessor gaat voor snelheid, nauwkeurigheid en bovendien veiligheid.

 

De KitchenAid Artisan foodprocessor gaat voedselverspilling tegen

De KitchenAid Artisan foodprocessors beschikken over ruime mengkommen, variërend van 1 tot 4 liter. De mengkommen zijn volledig roestvrijstaal en zijn heel makkelijk schoon te maken. De deksels op deze mengkommen zijn voorzien van uiterst brede vulopeningen. Dat zorgt ervoor dat je ingrediënten van allerlei formaten in de mengkom kwijt kan; zelfs de delen die je anders wellicht weg zou gooien. En als kers op de taart: de deksels en messen zijn voorzien van een zeer goede siliconen afsluiting. Deze siliconen afsluiting voorkomt morsen en zorgt ervoor dat vloeistoffen of meel niet weglekken en worden verspild.

 

KitchenAid foodprocessor prijs

Ben je eruit? Wil je een KitchenAid foodprocessor aanschaffen? Dan ben je vast benieuwd naar de KitchenAid foodprocessor prijs. Op deze pagina vind je ons hele assortiment aan KitchenAid foodprocessors, waaronder ook een aantal KitchenAid Artisan foodprocessors. Per item vind je de KitchenAid foodprocessor prijs. Kijk rustig rond, want op veel KitchenAid (Artisan) foodprocessors zit een flinke korting!

 

Heb je vragen over een specifieke KitchenAid foodprocessor? Neem dan contact op! Valt je oog tóch niet op een KitchenAid foodprocessor? Bekijk dan ook eens de foodprocessors van andere merken.

  Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47