Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Handmixer

KitchenAid handmixer voor creatieve maaltijden

Maak koken nog eenvoudiger met de KitchenAid handmixer van Like2Cook. Deze KitchenAid handmixer is met 9 snelheden onmisbaar in de keuken. Dankzij de verschillende snelheden is de KitchenAid handmixer inzetbaar voor verschillende maaltijden en mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig en zonder te spatten, sauzen en milkshakes maken met lage snelheden. Ga je aan de slag met zwaar deeg of wil je dik beslag mengen? Dan zijn de hoge snelheden uitermate geschikt. Overigens kun je de hoge snelheden ook perfect gebruiken om op te kloppen of om eiwitten stijf te kloppen. Maak van elke maaltijd weer een meestermerk met de KitchenAid handmixer.

 

KitchenAid handmixer zwart of KitchenAid handmixer rood?

De KitchenAid handmixer is ook wel de kleine variant van de KitchenAid keukenmixer. Deze kleine handmixer is perfect voor bijvoorbeeld drukke koks, maar ook voor mensen met beperkte ruimte in de keuken. Dankzij het kleine formaat is de KitchenAid handmixer eenvoudig op te bergen. Overigens kun je ondanks dit kleine formaat wel rekenen op goede kwaliteiten. Van uitgebreide dinertjes tot simpele maaltijden, de KitchenAid handmixer is altijd geschikt. De KitchenAid handmixer is bij Like2Cook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals de KitchenAid handmixer zwart of de welbekende KitchenAid handmixer rood. Kies de handmixer die perfect past bij jouw interieur!

 

KitchenAid handmixer: de kenmerken en voordelen 

Wil je graag een KitchenAid handmixer kopen? Dan profiteer je van de vele voordelen. Naast dat de handmixer weinig ruimte in beslag neemt, kun je ook uitgaan van goede kwaliteiten. Deze KitchenAid handmixer heeft een digitaal led-scherm en een sterke gelijkstroommotor van 85 watt. Zo maak je van jouw gerechten de mooiste creaties. Overigens worden de KitchenAid handmixers standaard geleverd met twee roestvrijstalen turbokloppers, twee kneedhaken, een 6-draadgarde en een mengstaaf. Ook een beschermende katoenen opbergzak is inbegrepen. De KitchenAid handmixer heeft tevens een zachte handgreep. Daardoor is de mixer ook comfortabel en licht genoeg om met één hand te mixen.

Profiteer van leuke KitchenAid handmixer aanbiedingen

Heb je een KitchenAid handmixer gevonden die goed past in jouw keuken en wil je graag een KitchenAid handmixer kopen? Dat is fijn! Via onze webshop kun je deze eenvoudig en snel bestellen. Overigens profiteer je bij Like2Cook ook nog eens van KitchenAid handmixer aanbiedingen. Met regelmaat hebben wij leuke kortingen. Wil je graag een KitchenAid handmixer kopen, maar heb je nog vragen over dit product? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, zodat we jou goed kunnen adviseren over jouw aankoop

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47