Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Pannen

KitchenAid Pannen

KitchenAid pannen: kwalitatief, duurzaam en efficiënt

KitchenAid pannen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je jarenlang geniet van deze pannen. Deze pannen beschikken over een gelijkmatige en efficiënte verhitting, waardoor je jouw eten kunt bereiden als een echte chefkok. Dit is nog niet alles, de pannen van KitchenAid zijn ook nog eens erg stijlvol. Zo heb je de keuze uit vele eigentijdse kleuren, zoals rood of zwart, waardoor jij de pannen helemaal aan laat sluiten op jouw keuken. Spreekt dit jou wel aan? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je hieronder alles over de historie en het assortiment van KitchenAid.

 

De geschiedenis van KitchenAid

KitchenAid is opgericht in 1886 door een vrouw genaamd Josephine Cochrane. Met haar revolutionaire uitvindingen zetten zij de kookwereld op zijn kop. In dit jaar nam ze een patent op een uitvinding die op een dag de vaatwasser zou worden zoals we die nu kennen. Haar apparaten werden gebruikt in restaurants, luxe hotels, maar werden ook al snel aangepast voor huishoudelijk gebruik. Met dit apparaat groeide het merk KitchenAid dan ook razendsnel in vele huishoudens. Al snel volgde dan ook andere keukenapparatuur, zoals mixers, keukenmachines en pannen. Wat al deze apparaten gemeen hebben, is dat ze allemaal gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar zijn in zeer eigentijdse kleuren. Dit maakt de apparatuur van KitchenAid geliefd in vele keukens.

 

KitchenAid bij Like2Cook

Like2Cook kan met trots vertellen dat ze tegenwoordig een ruime selectie van de kwalitatieve pannen van KitchenAid in het assortiment hebben. Van grill- en braadpannen tot stoof- en steelpannen, in de collectie van KitchenAid vind je alles wat je nodig hebt in de keuken! Tevens heb je ook de keuze uit diverse kleuren, zoals rood, zwart of wit, en kies je eenvoudig het gewenste formaat uit voor jouw kookhoeveelheden. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij KitchenAid ben je aan het juiste adres.

 

Bekijk onze producten

Ben jij enthousiast over de kwalitatieve pannen van KitchenAid? Bekijk dan snel de verschillende producten in de collectie van Like2Cook. Bovendien profiteer je online van gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50 en stuur je het product gratis retour indien het toch niet aan al jouw wensen voldoet. Heb je nog vragen over de pannen van KitchenAid? Stel deze dan snel en gemakkelijk aan een van onze medewerkers via de online chat.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47