Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Queen of Hearts

KitchenAid Queen of Hearts

KitchenAid Queen of Hearts

De apparatuur uit de KitchenAid Queen of Hearts collectie heeft een ding gemeen: de unieke rode kleur. Dankzij deze kleurrijke tint dient de apparatuur uit deze collectie als ware eyecatcher in jouw keuken. Daarnaast bestaat de collectie uit alle benodigde apparatuur in een keuken. Benieuwd naar de eigenschappen en mogelijkheden van deze collectie? Lees dan snel verder. Onze specialisten vertellen het je graag!

 

Eigenschappen collectie

De apparatuur uit de KitchenAid Queen of Hearts collectie heeft vele handige eigenschappen waardoor de producten zeer geliefd zijn onder vele chef- en hobbykoks. Zo is de apparatuur gemaakt met krachtige technologieën, waardoor ieder apparaat een uitstekende prestatie biedt. Daarnaast zorgt deze technologie in combinatie met het hoogwaardige materiaal er ook voor dat jij jarenlang geniet van de apparatuur van KitchenAid. Tot slot sluit het design van deze apparatuur naadloos op elkaar aan, waardoor het naast prestatie ook vele voordelen biedt op het gebied van design.

 

Alles wat je nodig hebt in de keuken

De KitchenAid Queen of Hearts collectie is zo samengesteld dat het alles bevat wat je nodig hebt in de keuken. Van een broodrooster tot een staafmixer en van een blender tot een waterkoker. Door de verschillende keukenapparaten uit deze collectie met elkaar te combineren creëer je een stijlvol geheel in jouw keuken. Dankzij het unieke, stijlvolle ontwerp kunnen de apparaten zo op het aanrecht geplaatst worden. Handig toch? Zo hoef je de apparaten niet iedere keer op te bergen na gebruik.

 

Bestel in onze webshop

Dus ben jij op zoek naar nieuwe apparatuur voor in jouw keuken die er adembenemend uitziet? Bekijk dan de KitchenAid Queen of Hearts collectie in onze webshop. Heb je een keuze gemaakt? Bestel de apparatuur dan eenvoudig online, zodat je profiteert van vele voordelen. Immers profiteer je online van gratis verzending bij een bestelling boven de 50 euro en stuur je het product gratis retour indien het toch niet voldoet aan je wensen.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47