Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Staafmixer

KitchenAid staafmixer bestellen

Ben je op zoek naar een KitchenAid staafmixer? Bekijk eens rustig het aanbod KitchenAid staafmixers op Like2Cook.nl. Een KitchenAid staafmixer biedt je een paar extra handen in de keuken. Hij helpt je bij het mixen van allerlei soorten ingrediënten. Dat is vaak een zeer tijdrovende klus als je aan het koken of bakken bent. Mengen, crushen, pureren: de KitchenAid staafmixer creëert - samen met jou - snel en gemakkelijk eindeloze culinaire creaties.

 

KitchenAid staafmixer draadloos

Een KitchenAid staafmixer gaat lang mee en is gemaakt om te presteren, elke dag weer. Doordat de meeste KitchenAid staafmixers draadloos zijn en worden geleverd met verschillende opzetstukken, kun je snel schakelen tussen verschillende soorten messen. Met de KitchenAid staafmixer draadloos kun je bijvoorbeeld ijs crushen, vlees fijnhakken of melk opschuimen. Ook worden de meeste KitchenAid staafmixer bij Like2Cook geleverd met een maatbeker. Deze BPA-vrije maatbekers zijn er in verschillende formaten en beschikken over een deksel.

 

KitchenAid Artisan staafmixer is stil, efficiënt en gecontroleerd

De KitchenAid Artisan staafmixer is één van de luxe uitvoeringen van de KitchenAid staafmixers. Deze KitchenAid staafmixer is draadloos en heeft een krachtige gelijkstroommotor met 5 snelheden en een led-indicator. Daardoor is de KitchenAid Artisan staafmixer stil, efficiënt en gecontroleerd. Deze KitchenAid staafmixer beschikt over drie verwisselbare roestvrijstalen messen met verwijderbare panbescherming. Daarnaast worden er roestvrijstalen mixstaven met draaivergrendeling geleverd bij de KitchenAid Artisan staafmixer. Tenslotte mogen de mengbekers ook niet ontbreken bij de KitchenAid Artisan staafmixer.

 

KitchenAid staafmixer rood of KitchenAid staafmixer zwart bestellen?

In ons assortiment KitchenAid staafmixers kun je kiezen uit diverse kleuren. Past een KitchenAid staafmixer zwart bij jouw keukeninterieur? Of ga je liever voor een KitchenAid staafmixer rood? Wil je liever een neutrale kleur zoals amandelwit, een roestvrijstaal kleur of wit? Kijk rustig rond in onze webshop. Heb je nog vragen over een specifieke KitchenAid staafmixer? Neem dan contact op! Valt je oog tóch niet op een KitchenAid staafmixer? Bekijk dan eens onze staafmixers van andere merken.

 

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47