Welkom bij Like2Cook!

KitchenAid Waterkoker

De KitchenAid waterkoker is snel, efficiënt en stijlvol

Een heerlijk kopje thee in de ochtend of een kopje bouillon om je middagdip te verslaan. Met de KitchenAid waterkoker geniet je van elk moment van de dag. Krijg je bezoek? Met één druk op de knop is de thee of koffie binnen no-time klaar. De KitchenAid waterkoker is niet alleen zeer slim en efficiënt, het is ook een echte eyecatcher in jouw keuken. Ondanks de retro-look van de KitchenAid waterkoker oogt de waterkoker erg modern.

 

KitchenAid Artisan waterkoker in gebruik

We verkopen diverse KitchenAid Artisan waterkokers in onze webshop met de volgende inhoudsmaten: 1,25L, 1,5L of 1,7L. Welke KitchenAid waterkoker je ook kiest, ze hebben allemaal een prachtig roestvrijstalen ontwerp. Daardoor zijn ze licht, duurzaam en gemakkelijk in gebruik. De KitchenAid waterkokers zijn ook nog eens heel veilig in gebruik. Het overschenken van het kokend water gaat soepel door zijn fluitketelvorm en groot handvat. Tenslotte wordt de buitenkant van de KitchenAid Artisan waterkoker niet heet door zijn dubbele wand.

 

Innovatieve KitchenAid waterkoker

De KitchenAid Artisan waterkoker staat bekend om zijn innovatieve toepassingen. Zo heeft de 1,7L KitchenAid waterkoker een digitaal display waarop je de temperatuur kan instellen. Ook beschikken alle KitchenAid waterkokers over een warmhoudfunctie. Daardoor wordt de gewenste temperatuur zo’n 30 minuten behouden. En wil je de KitchenAid waterkoker schoonmaken? Dat kan heel gemakkelijk door het verwijderen van de kalkfilter.

 

KitchenAid waterkoker wit, KitchenAid KitchenAid rood, KitchenAid waterkoker zwart

Wij verzekeren je dat de KitchenAid waterkoker in iedere keuken past. Kies uit een KitchenAid waterkoker wit, KitchenAid KitchenAid rood, KitchenAid waterkoker zwart of een andere kleur! Valt je keuze niet op één van de KitchenAid waterkokers? Geen zorgen! Kijk eens bij onze waterkokers van andere merken.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47