Welkom bij Like2Cook!

Staafmixer

Staafmixer

Bamix, populair onder chef-koks

Dat de Bamix staafmixers enorm populair zijn begrijpen de specialisten van Like2Cook maar al te goed. Naast dat een Bamix staafmixer een onmisbaar product is voor vele hobbykoks, wordt het product ook massaal gebruikt door verschillende bekende chef-koks. Een welbekend voorbeeld is Jamie Oliver. Het is dan ook niet voor niets dat een model van de Bamix staafmixers naar hem vernoemd is. Met een Bamix staafmixer kunnen de wereldse gerechten van Jamie Oliver eenvoudig bereid worden.

 

De historie van de Bamix staafmixer

De eerste Bamix staafmixer is in 1954 ontworpen in Zwitserland. Tot de dag van vandaag worden de staafmixers nog steeds met veel zorg geproduceerd in dit land. De Bamix staafmixer heeft een sterke, krachtige motor die gefabriceerd wordt in deze Zwitserse fabriek. Bamix staat bekend om zijn zuinige motoren met een groot vermogen. Bovendien verbruikt de motor niet meer dan 200 watt en produceert toch een maximaal vermogen tot 18 duizend toeren per minuut. Door deze krachtige en zuinige motor staat de Bamix staafmixer garant voor een perfect mix- en pureerresultaat, waarmee je zowat ieder ingrediënt kan snijden of hakken. De Bamix staafmixer kent een uitstekende kwaliteit en is daardoor een bijzonder betrouwbare partner in de keuken, waar je jarenlang op kunt rekenen.

 

Een multifunctioneel product

De Bamix staafmixer is een multifunctioneel product voor veelvuldig gebruik. De Bamix staafmixer kan zowel in een fragiel glas, een grote kom als in een hete pan soep gebruikt worden. De Bamix staafmixer is dan ook geschikt voor diverse handelingen in de keuken. Bovendien beschikt de Bamix staafmixer over drie hulpstukken, namelijk een klopmes, mixmes, multimes en eventueel kan de staafmixer nog uitgebreid worden met een vleesmes. De verschillende elementen kunnen eenvoudig verwisseld worden, waardoor de staafmixer multifunctioneel te gebruiken is. Tevens zien we deze veelzijdigheid ook terug in de verschillende modellen van de Bamix staafmixercollectie. De Bamix staafmixer is verkrijgbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en prijsklassen. Maak je dagelijks gebruik van een staafmixer? Dan is de luxe uitvoering van de Bamix collectie een perfecte keuze voor jou. Maar wordt er minder regelmatig gebruik gemaakt van de staafmixer, voldoet een basismodel ook. Zo is er voor iedere keukenprins of -prinses een geschikt model.

 

Bekijk onze producten

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de staafmixers van Bamix? Bekijk dan de verschillende varianten uit de collectie. Like2Cook helpt u graag bij het kiezen van een geschikte variant. Zo wordt koken een simpel karwei.
 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47