Welkom bij Like2Cook!

Pannen

Pannen

BK pannen staan voor kwaliteit en gebruiksgemak

BK pannen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitstekende gebruiksgemak. Deze kwaliteit en het gebruiksgemak gaan hand in hand met design en innovatie. De oersterke pannen gaan jarenlang mee en kunnen generatie op generatie worden doorgegeven. Dit in combinatie met een innovatief design maken deze BK pannen een geliefd product. Met BK pannen in jouw keuken ben je dan ook altijd verzekerd van het juiste gereedschap voor in de keuken. Spreekt dit jou wel aan en ben je benieuwd wat de pannen van BK nog meer allemaal te bieden hebben? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je hieronder alles over de historie, voordelen en het assortiment van BK.

 

De historie van BK

Al sinds 1851 maakt BK potten en pannen en vanaf die tijd is BK dan ook niet meer weg te denken uit de Hollandse keuken. Het succes van BK is terug te zien in diverse keukenkastjes in Nederland. Er bestaat een grote kans dat je in het keukenkastje van oma echte BK klassiekers vindt. Dat is niet gek, want de pannen en potten van BK gaan generaties lang mee. BK is een koploper van slimme toepassingen en hoogwaardige techniek. Waardoor jij lang van de pannen en potten van BK zult genieten!

 

Voordelen BK pannen

De BK pannen uit de collectie van Like2Cook kennen vele voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de jarenlange levensduur van deze pannen. De pannen kunnen generatie op generatie worden doorgeven, waardoor niet alleen jij van deze pannen geniet maar ook jouw dochter of zoon. Tevens zijn de pannen ontworpen uit kwalitatief, hoogwaardig materiaal, waardoor koken een eenvoudig karwei wordt. Als laatste is het aanbod van BK zeer divers wat betreft formaat, uitvoering, kleur en functie. Hierdoor is er voor iedere klus in de keuken een geschikte pan te vinden.

 

BK pannen bij Like2Cook

Like2Cook heeft diverse BK pannen in haar assortiment. Van BK inductiepannen, BK braadpannen en zelfs een volledige BK pannenset. De BK pannen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, kleuren en varianten. Hierdoor is er voor iedereen wat wils. Dus wat jouw kookstijl ook is, de pannen van BK zijn zowel geschikt voor een professionele kok als een hobbykok.

 

Bekijk de producten

Ben jij wel te spreken over de pannen van BK en benieuwd naar de verschillende varianten? Bekijk dan de producten in de collectie van Like2Cook. Bovendien worden de producten gratis naar je toegestuurd indien je een bestelling plaatst boven de 50 euro en stuur je het product altijd gratis retour indien het niet aan je wensen voldoet. Heb je nog vragen over de BK pannen? Stel deze dan gerust aan een van onze specialisten via de online chat.
 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47