Welkom bij Like2Cook!

Barbecue

Boretti piccolino, compact maar zeer krachtig

De Boretti piccolino is een kleine barbecue die krachtige prestaties levert. De barbecue wordt dan ook veelal beschreven als compact, handzaam, praktisch, robuust, compleet en handig. Dit minimalistische design zit hem vooral in het feit dat het onderstel en de zwenktafels van de barbecue ingeklapt kunnen worden. Sluit ook nog eens de deksel en de barbecue is omgetoverd tot een draagbaar ‘koffertje’, dat eenvoudig te vervoeren en op te bergen is. Vandaar dat dit product bijvoorbeeld ideaal is om mee te nemen naar het park, het strand of op vakantie. Als het weer het toelaat, brengen we graag tijd door in de buitenlucht. Vandaar dat draagbare barbecues ook een grote trend zijn.  

 

De historie van Boretti

Al meer dan twintig jaar staat het merk Boretti synoniem voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. De apparatuur van Boretti is gebaseerd op een Italiaanse levenswijze, met oog voor kwaliteit, techniek en design. De collectie van Boretti is dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over een oogstrelend design. De wens van Boretti is om door middel van deze visie de culinaire creaties van iedere kookliefhebber plezieriger en eenvoudiger te maken. Dit laatste is dan ook duidelijk terug te zien in de apparatuur van Boretti. Zo hebben de Boretti piccolino barbecues een minimalistisch design, dat ondanks de compactheid zorgt voor een zeer krachtige prestatie.

 

Voordelen Boretti piccolino

Naast dat het product zeer praktisch is om mee te nemen, levert de Boretti piccolino ook een uitstekende prestatie. Dit komt mede doordat het grillrooster is gemaakt van duurzaam, geëmailleerd staal en dankzij de traploos regelbare brander wordt de hitte perfect verdeeld. Daarnaast is de Boretti piccolino voorzien van een ingebouwde thermometer in de deksel van de barbecue, waardoor je optimale controle houdt over de garing van jouw gerecht. Zo wordt het bereiden van een mals stukje vlees, een eenvoudig karwei.

 

Bekijk onze producten

Ben je enthousiast geworden over de Boretti piccolino? Bekijk dan de verschillende varianten en modellen uit onze collectie. Like2Cook helpt u graag bij het uitzoeken van een geschikte variant. Bovendien wordt met een Boretti piccolino barbecueën een groot succes.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47