Welkom bij Like2Cook!

Terrasverwarmer

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.

Boretti terrasverwarmer: dé functionele blikvanger

Kies je voor een Boretti terrasverwarmer, dan kies je voor design en functionaliteit in één. De terrasverwarmers van Borelli kenmerken zich door hun strakke, moderne Italiaanse design en zijn daarnaast geschikt om grote oppervlaktes te verwarmen. Een Boretti terrasverwarmer is dus niet alleen een ware blikvanger, maar is ook zeer praktisch en efficiënt in gebruik. Bovendien is de terrasverwarmer voorzien van wielen, waardoor het product gemakkelijk verplaatsbaar is. Dit efficiënte gebruik zit hem ook in de veiligheid van de terrasverwarmer. Doordat de Boretti terrasverwarmer is voorzien van omvalbeveiliging, schakelt de terrasverwarmer zich vanzelf uit indien deze omvalt.

 

De historie van het merk Boretti

Boretti is opgericht in 1954 en kenmerkt zich door haar uitstekende kwaliteit en Italiaanse design. De passie van de Italiaanse keuken vind je terug in de producten van Boretti. Van oorsprong begon het merk met het produceren van fornuizen, maar al snel werd dit uitgebreid met de productie van indoor- en outdoorkeukenapparatuur. Een belangrijk product uit de outdoorcollectie van Boretti, is de Boretti terrasverwarmer. Met een Boretti terrasverwarmer is het mogelijk om ook op een wat koudere dag buiten te eten. Zo geniet je op een Italiaanse wijze het hele jaar door van het buitenleven.

 

Creëer sfeer, elegantie en luxe met een Boretti terrasverwarmer

Waar de meeste heaters puur functioneel zijn, hebben de Boretti terrasverwarmers ook nog een andere rol. Ze brengen sfeer, elegantie en luxe. Met een terrasverwarmer van Boretti voeg je dus niet alleen warmte toe aan je terras, maar creëer je ook een opvallend en aantrekkelijk design in de tuin. Beschikt jouw tuin over een strak en modern interieur, dan sluit een Boretti terrasverwarmer hier perfect op aan. Dus vind jij het belangrijk om zowel een functionele, als een kenmerkende, designer terrasverwarmer te hebben in jouw tuin? Dan is een Boretti terrasverwarmer de perfecte keuze voor jou.

 

Bekijk onze producten

Ben jij enthousiast geworden over de Boretti terrasverwarmer? Bekijk dan de verschillende varianten uit onze collectie. Like2Cook helpt jou graag bij het uitzoeken van een geschikte variant voor jouw tuin. Bovendien geniet je met een Boretti terrasverwarmer het hele jaar door van het buitenleven.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47