Welkom bij Like2Cook!

Slowcooker

Slowcooker

Crockpot Slowcooker voor een gezonde en smaakvolle maaltijd

Wil je een gezonde maaltijd op tafel zonder heel de dag in de keuken te hoeven staan? Dan biedt een Crockpot slowcooker de uitkomst! Door je eten te bereiden in een Crockpot slowcooker blijven veel voedingsstoffen behouden en krijgt het gerecht meer smaak. Het zorgt voor een langzame garing, zodat bijvoorbeeld groente knapperig blijven en de soep zijn aroma’s behoudt. Wil je een slowcooker van Crockpot kopen? Houd onze website dan goed in de gaten voor regelmatige aanbiedingen.

 

Langzaam garen met behulp van een slowcooker met timer

De Crockpot slowcooker met timer is ideaal om de perfecte maaltijd te bereiden. Je zet de Crockpot slowcooker aan, doet de gewenste ingrediënten erin en de Crockpot slowcooker doet de rest. Je zult versteld staan van de gevarieerde en gezonde maaltijden die de Crockpot Slowcooker bereidt. In de Crockpot slowcooker garen de ingrediënten namelijk langzaam. Daardoor blijven de smaken en vitaminen behouden. En omdat de Crockpot slowcooker met timer een inhoud heeft tot 5 liter is koken voor meerdere personen ook geen probleem.

 

Een Crockpot kopen? Dit zijn de voordelen!

Wil je al een tijdje een Crockpot kopen, maar blijf je twijfelen? Wij zullen de voordelen opsommen, zodat jij snel overtuigd zult zijn. De Crockpot slowcooker beschikt over een keramiek schaal met een inhoud van maximaal 5 liter. De meerdere warmtestanden zorgen ervoor dat jouw maaltijd perfect bereid wordt. En als je gerecht dan eenmaal klaar is, zorgt de warmhoudstand ervoor dat het hele gezin warm kan eten. Ook als nablijven of overwerken noodzakelijk is.

 

Online een Crockpot bestellen

En, ben je overtuigd? Dan kun je heel gemakkelijk jouw gewenste Crockpot bestellen via onze webshop. Ook kun je bij ons terecht voor Crockpot rijstkokers. Wil je toch geen Crockpot slowcooker bestellen, maar kies je liever voor een slowcooker van een ander merk? Bekijk dan ook eens de stoom- en kookapparaten van andere merken. Heb je vragen over een Crockpot slowcooker of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47