Welkom bij Like2Cook!

Broodrooster

Broodrooster

Dualit broodroosters: authentiek en zeer krachtig

Ben jij die standaard boterham in de ochtend of middag nu onderhand wel moe en wil jij een keer iets nieuws proberen? Zo nu en dan is het heerlijk om eens een boterham te roosteren en dat kan met een broodrooster van Dualit maar al te goed. De authentieke broodroosters van Dualit zijn al jarenlang een zeer geliefd keukenapparaat onder vele top- en hobbykoks. Doordat de broodroosters zijn ontworpen van hoogwaardige materialen en beschikken over de nieuwste technologieën, leveren ze bovendien een zeer krachtige prestatie. Tevens hebben de broodroosters een bijzonder design, waardoor ze ook nog eens dienen als waar designobject op jouw keukenblad. Benieuwd wat een broodrooster van Dualit nog meer kan betekenen voor jou? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je graag meer over dit krachtige apparaat.

 

De oorsprong van Dualit

Sinds 1945 staat Dualit wereldwijd garant voor topproducten. Het Engelse bedrijf ontwikkelt huishoudelijke apparatuur van zeer hoge kwaliteit met uitzonderlijke aandacht voor betrouwbaarheid en design. De apparaten worden grotendeels met de hand in elkaar gezet, zoals echte vakmensen dat ook doen. Dit is dan ook terug te zien in de hoogwaardige broodroosters van Dualit. Al jarenlang is het bedrijf een toonaangevende speler op het gebied van broodroosters. Dat deze apparaten zo geliefd zijn in vele huishoudens is natuurlijk ook niet voor niks. Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende uitvoeringen van de Dualit broodroosters op de markt gebracht, waardoor er nu een ruime selectie bestaat. Voor ieder wat wils dus!

 

Dualit broodroosters bij Like2Cook

Like2Cook heeft een zeer uitgebreide selectie van de mooiste Dualit broodroosters in haar assortiment. Zo heb je de keuze uit talloze kleurrijke kleuren, zoals rood, koper of roze, maar heb je ook de keuze uit een aantal glanzende RVS varianten in diverse kleuren. Hierdoor laat je broodrooster perfect aansluiten bij de kleuren in jouw keuken, waardoor het apparaat kan dienen als kleurrijke accessoire in de keuken. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende groottes. Kies jij voor een model met twee sleuven of ga jij toch liever voor een variant met drie sleuven? Geheel afhankelijk van de hoeveelheid brood die je wilt bereiden, kies je dus eenvoudig een model dat past bij jouw eetgedrag. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij Dualit vind je altijd een broodrooster die geheel past bij jouw eisen.

 

Bekijk de producten

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe broodrooster en ben je wel te spreken over de krachtige prestatie en het kleurrijke design van Dualit? Bekijk dan snel de verschillende broodroosters van Dualit in het assortiment van Like2Cook. Bovendien profiteer je online altijd van gratis verzending bij een bestelling boven de 50 euro en stuur je het product eenvoudig en gratis retour indien het toch niet aan je wensen voldoet. Handig toch? Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47