Welkom bij Like2Cook!

Thermometer

Ontdek de bijzondere prestatie van een Grilleye thermometer

De Grilleye thermometer is onmisbaar voor elke grillmaster. Deze thermometer van Grilleye houdt een oogje in het zeil terwijl jij lekker aan het barbecueën bent met familie en vrienden. Zodra de juiste temperatuur is bereikt ontvang je een berichtje op je mobiel. Handig toch? Benieuwd wat een thermometer van Grilleye nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je hieronder alles over dit innovatieve apparaat.

 

Voordelen Grilleye thermometer

Je kent dit gevoel vast wel. Je hebt een barbecue met familie of vrienden en moet continue bij de barbecue blijven staan om het vlees in de gaten te houden. Vervelend he? Daar heeft Grilleye een oplossing voor bedacht. Met de Grilleye thermometer houdt je op afstand je eten in de gaten via een gebruiksvriendelijke app. Via bluetooth koppel je vervolgens de Grilleye thermometer aan deze app en voilà! Barbecueën is nog nooit zo eenvoudig geweest. Tevens is de Grilleye thermometer voorzien van een magnetisch veld, waardoor je het apparaat gemakkelijk op je BBQ bevestigt. Ook heeft het apparaat een 2,7 inch scherm dat zelfs in de zon goed leesbaar is. Kortom, de Grilleye thermometer kent vele voordelen en is dan ook een geliefd product onder vele barbecue fanaten!

 

Grilleye thermometer bij Like2Cook

Like2Cook kan met trots mededelen dat zijn een aantal innovatieve thermometers van Grilleye in haar assortiment hebben. Like2Cook probeert het bereiden van eten te vergemakkelijken en dat is nu precies wat de apparatuur van Grilleye doet. De thermometers van Grilleye zijn dan ook een ware toevoeging aan het assortiment van Like2Cook.

 

Bekijk de producten

Ben jij een echte barbecue fanaat en enthousiast over de Grilleye thermometer? Bekijk dan de diverse varianten in het assortiment van Like2Cook. Indien je kiest om het apparaat online te bestellen profiteer je altijd van gratis verzending en retourrecht. Heb je nog vragen over de werking van de Grilleye thermometers? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers via de online chat. Bovendien helpen de specialisten van Like2Cook je graag met het kiezen van een geschikt apparaat.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47