Welkom bij Like2Cook!

Accessoires

Accessoires

Nog meer genot met de Jura accessoires

Met de Jura accessoires wordt jouw kopje koffie in de ochtend of cappuccino na het avondeten nog lekkerder. Beschik je over een Jura koffiemachine of ben je van plan om er een aan te schaffen? Dan zorgen de Jura accessoires voor nog meer koffiegenot. Natuurlijk is het ook wel eens nodig om een bepaald onderdeel van jouw Jura koffiezetmachine te vervangen, en ook dan zijn de Jura accessoires zeer geschikt. Wil je meer te weten komen over deze accessoires van Jura? Lees dan snel verder.

 

De historie van Jura

Sinds 1931 is het Zwitserse bedrijf het enigste merk ter wereld dat zich volledig richt op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. De koffieautomaten van Jura staan synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Waarden zoals innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zitten dan ook in het DNA van Jura gegrift. Om een extra goede service te bieden voorziet het merk ook in diverse Jura accessoires. Door middel van deze accessoires biedt het merk nog meer comfort en gemak. Waardoor de koffiecreaties met een Jura koffiemachine nog bijzonderder worden.

 

Jura accessoires bij Like2Cook

Is een van de onderdelen van jouw Jura koffiemachine aan vervanging toe of wil je simpelweg profiteren van nog meer comfort? Dan biedt het assortiment van Like2Cook hier diverse mogelijkheden voor. Bovendien bevinden zich in het assortiment van Like2Cook vele Jura accessoires, zoals Jura melkslangen, Jura cool control of een Jura automatische melkopschuimer. Waar je ook naar op zoek bent bij Like2Cook ben je altijd aan het goede adres.

 

Bekijk onze accessoires

Ben je op zoek naar een specifieke accessoire voor jouw Jura koffiezetmachine? Neem dan eens een kijkje tussen het uitgebreide assortiment van Like2Cook, voorzien van diverse Jura accessoires. Bovendien profiteer je online altijd van gratis verzending bij bestelling boven de 50 euro en heb je altijd recht op gratis retour indien het product toch niet aan al je wensen voldoet. Wil je nog meer te weten komen over het merk Jura? Stel je vraag dan gerust aan een van onze specialisten via de online chat.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47