Welkom bij Like2Cook!

Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

JURA onderhoudsproducten

Heb je een JURA koffiezetapparaat in huis of op kantoor? Dan is het van belang dat je het koffiezetapparaat met regelmaat reinigt van binnen. Dat kan het best met de JURA onderhoudsproducten. Daarmee ontdoe je het koffiezetapparaat van kalk, vieze luchtjes, schimmel en bacteriën. Met één druk op de knop functioneren de volledig fosfaatvrije JURA onderhoudsproducten. Je kunt in onze webshop verschillende JURA onderhoudsproducten bestellen. Denk dan aan waterfilters, reinigingstabletten, ontkalkingstabletten en melksysteemreinigers.

 

JURA koffiemachine onderhoud met waterfilters

Koffie bestaat voor zo’n 98% uit water. Daarom is het van belang dat je de kwaliteit van het water in het JURA koffiezetapparaat hoog houdt. Want, hoe beter de kwaliteit van het water, hoe beter het koffiearoma tot zijn recht komt. Filter daarom het water voordat er koffie van gezet wordt. Dat kan met de diverse CLARIS waterfilters uit onze collectie JURA onderhoudsproducten.

 

Reinigingstabletten voor JURA onderhoud

Ook hygiëne in een koffiezetapparaat is heel belangrijk. De JURA onderhoudsproducten die alle bacteriën tegen kunnen gaan, zijn de JURA reinigingstabletten. Deze tabletten zorgen ervoor dat de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau is. En omdat je binnen één apparaat werkt met koffie, water en melk, is de kwaliteit en hygiëne van cruciaal belang.

 

Ontkalkingstabletten voor JURA koffiemachine onderhoud

Het water in een koffiezetapparaat zit natuurlijk vol met kalk. Daarom is het goed om regelmatig JURA ontkalkingstabletten te gebruiken. Met intensieve JURA onderhoud kun je namelijk de levensduur van je koffiemachine verlengen.

 

JURA onderhoud van melksysteemreiniger

Met een JURA volautomaat kun je de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato's maken. Maar omdat je met het apparaat melk kan opschuimen, is het van belang dat het melksysteem regelmatig wordt schoongemaakt. In onze webshop kun je JURA onderhoudsproducten bestellen om het melksysteem te reinigen.

Eenvoudig gebruik van de JURA onderhoudsproducten

Net als de bereiding van koffiespecialiteiten is ook het onderhoud uitermate eenvoudig. Eén druk op de knop is voldoende. In enkele stappen word je dankzij de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s intuïtief door het desbetreffende JURA onderhoudsprogramma geleid.

 

Het is wel van groot belang dat je de originele JURA onderhoudsproducten gebruikt. Alleen deze JURA onderhoudsproducten garanderen perfecte hygiëne en bescherming. De beschermingsformules van de JURA onderhoudsproducten zijn optimaal afgestemd op de reinigingsprogramma’s en de materialen van de volautomaten van JURA. Kies bij onderhoudsproducten dus uitsluitend voor de originele JURA onderhoudsproducten. Dat betaalt zich uiteindelijk terug!

 

JURA onderhoudsproducten bestellen?

Heb je vragen over JURA onderhoudsproducten of over het bestellen van JURA onderhoudsproducten? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47