Welkom bij Like2Cook!

Volautomaat

Volautomaat

Jura koffiemachine voor het lekkerste bakje koffie

Met een Jura koffiemachine is lang wachten op een perfect bakje koffie verleden tijd. Ben jij een echte koffieliefhebber en op zoek naar een hoogwaardige koffiemachine? Dan is een Jura koffiemachine perfect voor jou. Bovendien ben je verzekerd van heerlijke, kwalitatieve koffie met een Jura koffiemachine. Benieuwd naar de vele mogelijkheden en voordelen van dit apparaat? Lees dan snel verder. Onze specialisten van Like2Cook vertellen je graag meer over dit adembenemende apparaat.

 

Voordelen Jura koffiemachine

De Jura koffiemachine staat bekend om zijn scala aan volautomatische, perfecte koffiespecialiteiten. Daarnaast is de Jura koffiemachine een lust voor het oog. Het is dan ook geen verrassing dat een aantal van de Jura koffiemachines zijn bekroond met diverse internationale designprijzen. Maar dit adembenemende uiterlijk is nog niet alles. Ook qua koffiesmaak imponeert de Jura koffiemachine iedere koffieliefhebber keer op keer. Verder is het apparaat van Jura makkelijk in gebruik en goed te onderhouden. Bovendien is het apparaat via een smartphone te bedienen en kan het eenvoudig onderhouden worden met de onderhoudsproducten van Jura. Tevens is het ook mogelijk om het apparaat uit te breiden met extra accessoires van Jura.

 

Het geheim van de Jura koffiemachine

De Jura koffiemachine is geïnspireerd op de kennis en ervaring van ‘s werelds beste barista’s. Het geheim van de Jura koffiemachine kunnen we wel verklappen… Dat is namelijk dat de koffie tijdens het extractieproces met heet water wordt vermengd, om zo krachtige, delicate en heerlijke koffiespecialiteiten en aroma’s te produceren. Hierdoor is een kopje koffie uit een Jura koffiezetapparaat de perfecte traktatie voor lichaam en geest.

 

Bekijk onze producten

Ben je onder de indruk van de functionaliteiten, looks en prestaties van de Jura koffiemachine? Bekijk dan de verschillende modellen uit de collectie van Like2Cook. Bovendien beschikt het assortiment van Like2Cook over diverse Jura koffiemachines in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Heb je nog vragen over dit apparaat? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers via de online chat. De specialisten van Like2Cook helpen u graag met het kiezen van de juiste koffiemachine die voldoet aan al jouw wensen en tegen de beste prijs.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47