Welkom bij Like2Cook!

Keukenmachine

Kenwood keukenmachine levert prestaties van hoge kwaliteit 

Krachtig, sterk en veelzijdig. Dat zijn dé kernwoorden die een Kenwood keukenmachine het best omschrijven. Zelfs de meest prestigieuze chefkoks bevestigen dat de Kenwood keukenmachine exact dezelfde prestaties levert als professionele keukenapparaten. Een Kenwood keukenmachine is je beste vriend in de keuken. Hij is je voor allerlei gerecht van dienst: van soepen en sauzen tot brood en zoete lekkernijen.

 

Kenmerken van een Kenwood mixer 

Koken voor een heel gezin, een grote familie of een grote vriendengroep? Dat is met een Kenwood mixer een koud kunstje. Want wanneer je meer dan twee handen nodig hebt bij het koken, staat de Kenwood keukenmachine voor je klaar. Kneden, mengen en opkloppen is met 1000 Watt zo gebeurd. De Kenwood mixer beschikt over 10 snelheden en over twee grote kommen van 4.8 liter en 2.9 liter. Deze kommen zijn eenvoudig vast te houden en terug te plaatsen door middel de grote handgreep. En kook je in de avond? Dan is de werkverlichting boven de Kenwood keukenmachine dé oplossing. Ook de draaiknop is verlicht met blauw LED-licht.

 

Kenwood mixer kopen inclusief bijbehorende accessoires 

Wil je een Kenwood mixer kopen? Dan wordt deze standaard geleverd met een aantal Kenwood accessoires: een kneedhaak om zwaar deeg te kneden, een garde voor het kloppen van luchtige slagroom en een vlakke klopper om mee te pureren of roeren. Daarnaast kan je de Kenwood mixer bestellen met een aantal extra accessoires zoals een saladeset, een vleesmolen, een pastaroller of een tagliatelli/spaghetti snijmachine. Zo wordt het bereiden van maaltijden nog eenvoudiger!

 

Online een Kenwood mixer bestellen via onze webshop 

En, ben je overtuigd van de Kenwood keukenmachine? Dan kun je heel gemakkelijk jouw gewenste Kenwood mixer bestellen via onze webshop. Ook voor blenders, broodroosters, koffiezetapparaten, staafmixers en waterkokers van het merk Kenwood kun je bij ons terecht. Valt je ook toch niet op een Kenwood keukenmachine? Bekijk dan ook eens de keukenmachines van andere merken. Heb je vragen over een Kenwood keukenmachine of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47