KitchenAid

KitchenAid

   

Artikelen 1 tot 12 van 391 in totaal

KitchenAid assortiment

Sta je zelf regelmatig in de keuken om verse maaltijden te bereiden? Dan wil je vast ook werken met keukenapparaten van goede kwaliteit, bijvoorbeeld met een KitchenAid keukenmachine. Niet alleen beroepskoks ondervinden de gemakken van professioneel keukengereedschap; KitchenAid maakt dat ook mogelijk voor jou als thuiskok.

 


 

KitchenAid in de keuken

Daarnaast wil het oog ook wat. Je hecht ongetwijfeld veel waarde aan het uiterlijk van hun keuken. Mooi keukengereedschap met een elegant design dat qua kleur en vormgeving perfect aansluit bij de rest van de keuken: dat zijn de apparaten van KitchenAid! Like2Cook heeft een zeer uitgebreid assortiment aan KitchenAid accessoires, KitchenAid blenders en KitchenAid keukenmachines. Deze KitchenAid producten staan al decennialang bekend om hun aantrekkelijke uiterlijk, duurzaamheid en professionele kwaliteit.

KitchenAid accessoires en productlijn Artisan 

De Artisan-lijn van KitchenAid bestaat uit hoogwaardige keukenapparatuur die in vorm en functionaliteit tot de top behoort. Deze producten voor thuisgebruik zijn direct afgeleid van professionele horecatechnieken. De KitchenAid keukenmachines, KitchenAid blenders of KitchenAid accessoires die normaliter gebruikt worden in kwaliteitsrestaurants zijn nu ook beschikbaar voor u, thuis in eigen keuken.

Breed assortiment KitchenAid keukenmachines en KitchenAid blenders 

Like2Cook stelt een divers aanbod aan KitchenAid keukenmachines uit de Artisan-lijn voor u beschikbaar. Dit keukengereedschap is vaak verkrijgbaar in meerdere kleuren of bijvoorbeeld in fraai geborsteld staal. Voor de Artisan-lijn maakt KitchenAid regelmatig gebruikt van gegoten metaal. Dit zorgt voor maximale stevigheid en een fraai, klassiek ogend uiterlijk.

Kijkt u gerust eens rond naar onze mooie selectie KitchenAid Artisan-producten. Zo bieden wij waterkokers waarbij u de temperatuur kunt instellen die het water moet hebben, en die ook een handige thermometer bevatten om de huidige temperatuur af te kunnen lezen.

Het maken van allerlei smoothies is tegenwoordig ook erg populair. Dit kunt u gemakkelijk doen met de fraaie KitchenAid blenders met een magnetische aandrijving voor maximale kracht. Dus werkelijk alles kan vermalen worden. Ook de foodprocessors, handmixers en draadloze staafmixers van KitchenAid Artisan beschikken over een krachtige motor. Keukenmixers en ander keukengereedschap met een te zwakke motor om fijn mee te kunnen werken, is voor veel mensen een grote ergernis, iets waar u met deze producten niet bang voor hoeft te zijn.

Hebt u ook de genoegens van versgemalen koffie ontdekt, kies dan één van de fraaie en krachtige koffiemolens van KitchenAid Artisan. Of wat dacht u van een hoogwaardig en prachtig vormgegeven KitchenAid Artisan Nespresso apparaat, dat tot de besten in zijn soort behoort? Wilt u bij de koffie een geroosterd broodje? Een gewone broodrooster beperkt zich tot het roosteren van brood, een broodrooster van KitchenAid Artisan kan bijvoorbeeld ook brood ontdooien, tosti’s maken zonder te lekken of tot wel vier sneetjes brood tegelijk roosteren.

KitchenAid accessoires

Ook op het gebied van KitchenAid accessoires zit u goed bij Like2Cook. Zo zijn diverse mengkommen en mixerhulpstukken los te bestellen, zodat u altijd over de functionaliteit kunt beschikken die u wilt.

U beleeft meer plezier aan het koken en behaalt betere resultaten met keukengereedschap van KitchenAid Artisan. Bestel deze producten gemakkelijk en snel bij Like2Cook!
 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47