Welkom bij Like2Cook!

Volautomaat

Beleef een unieke koffie-ervaring met een Krups volautomaat

Een Krups volautomaat zorgt met grote zorg en precisie tot in de laatste details voor een unieke koffie-ervaring. De volautomaten van Krups hebben maar liefst 15 verschillende voorgeprogrammeerde instellingen voor al jouw favoriete koffiespecialiteiten: van een aromatische espresso tot perfect evenwichtige cappuccino. Deze talloze handige functies komen samen in een strak en modern design dat perfect in elke keuken past. Spreken deze voordelen jou wel aan en ben je benieuwd wat een Krups volautomaat nog meer allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder. Like2Cook vertelt je hieronder meer over de historie en kracht van Krups volautomaten.

 

Krups: specialist in koffie sinds 1983

In 1983 zette Krups zijn eerste voetstap in de markt van espressomachines en koffiezetapparaten. Sindsdien is het Duitse merk gegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van koffieproducten. Met kwaliteit en design hoog in het vaandel ontwikkelt Krups keer op keer weer innovatieve koffieautomaten met talloze handige functies. Wat al deze koffieautomaten gemeen hebben is het strakke en moderne design, dat naadloos integreert met de rest van de keuken. Dit adembenemende design gaat niet ten koste van de krachtige prestatie van de apparaten. Met de koffie-apparaten van Krups ben je verzekerd van levenslang plezier!

 

Ontdek de vele voordelen van een Krups volautomaat

Koffie is een van de specialiteiten van Krups en het merk produceert dan ook enorm diverse en geavanceerde volautomaten. Hierdoor heeft Krups voor vrijwel ieder huishouden een perfect apparaat. Daarnaast kan je de apparaten van Krups geheel personaliseren, waardoor het apparaat nog beter bij jou past. Zo kies je eenvoudig de sterkte van je koffie, de maalgraad van de bonen en soms zelfs de temperatuur. Dankzij het ruime keuzemenu, de versgemalen bonen en vooral het perfecte eindresultaat, is het met een volautomaat van Krups net alsof je in een koffiezaak een kopje koffie bestelt. In veel gevallen smaakt de koffie uit een volautomaat van Krups zelfs beter, doordat je jouw koffie precies kan maken hoe jij hem het lekkerste vindt.

 

Bekijk de volautomaten in het assortiment van Like2Cook

Like2Cook heeft diverse varianten van de Krups volautomaten in haar assortiment. Zo heb je de keuze uit diverse prijsklassen, kleuren en gebruiksfuncties. Dus wat jouw wensen ook zijn op het gebied van koffie: met een Krups volautomaat ben je verzekerd van een apparaat dat past bij jouw wensen. Je bekijkt de verschillende varianten eenvoudig online in de webshop van Like2Cook. Bovendien profiteer je online van vele voordelen, zoals gratis verzending en retourrecht. Voor een persoonlijk advies over de volautomaten van Krups kun je terecht bij een van onze medewerkers via de online chat.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47