Welkom bij Like2Cook!

Koffiemolen

Versgemalen bonen met een Moccamaster koffiemolen

Met een Moccamaster koffiemolen bereid je eenvoudig en snel iedere dag verse koffiebonen, een eerste vereiste voor een echte koffieliefhebber. De fijne vermaling van de Moccamaster koffiemolen gaat uitstekend samen met de Moccamaster koffieapparaten. Zo bereid je ieder dag kwalitatieve koffie zoals een echte barista dat ook doet. Benieuwd naar de oorsprong en het assortiment van Moccamaster? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je graag meer over de kracht van Moccamaster.

 

De oorsprong van Moccamaster

Al sinds 1964 worden de apparaten van Moccamaster met hoge vakkundigheid gemaakt. De apparaten worden met de hand gemaakt en individueel getest. Het is die persoonlijke noot die de producten van Moccamaster zo uniek maakt. De koffieapparaten van Moccamaster zijn uitermate geschikt voor echte fijnproevers. Het is dan ook niet voor niks dat deze apparaten in vele keukens van échte koffieliefhebbers te vinden zijn. Zo zet je iedere ochtend weer overheerlijke filterkoffie waarmee jij de dag vertrouwd begint.

 

Moccamaster bij Like2Cook

Like2Cook heeft een mooie selectie van de producten van Moccamaster in het assortiment. Zo heb je de keuze uit diverse Moccamaster koffiemolens die uitstekend samengaan met de Moccamaster koffieapparaten. De producten van Moccamaster zijn verkrijgbaar in zeer eigentijdse kleuren. Zo kies je altijd een variant die past bij jouw keuken en stijl. Waar je dus ook naar op zoek bent, bij Moccamaster vind je altijd een koffieapparaat waarmee je de lekkerste koffie zet.

 

Bekijk de producten

Ben jij een echte koffiefanaat en ben je op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat? Overweeg dan de Moccamaster koffiemolens, waarmee je iedere dag weer verse koffiebonen bereidt voor de heerlijkste koffie. Je bekijkt de verschillende producten van Moccamaster eenvoudig online in het assortiment van Like2Cook. Bovendien profiteer je online altijd van gratis verzending bij een bestelling boven de 50 euro en stuur je het product eenvoudig en gratis retour indien het toch niet aan je wensen voldoet. Handig toch?

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47