Welkom bij Like2Cook!

Koffiezetapparaat

Moccamaster koffiezetapparaat voor het lekkerste bakje koffie 

Ben je een echte koffieliefhebber en driftig op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat? Het Moccamaster koffiezetapparaat is precies wat jij zoekt. Neem rustig een kijkje tussen ons grote aanbod Moccamaster koffiezetapparaten en wellicht profiteer jij dan van een scherpe Moccamaster koffiezetapparaat aanbieding. Wacht niet langer en schaf een Moccamaster filterkoffiezetapparaat aan. Dan wordt lang wachten op het perfecte bakje filterkoffie verleden tijd!

 

Moccamaster: de kenmerken en voordelen 

Het Moccamaster koffiezetapparaat van Technivorm staat bekend om de beste kwaliteit filterkoffie. Daarnaast is het Moccamaster koffiezetapparaat een lust voor het oog en in vele kleuren verkrijgbaar. Moccamaster werkt nauw samen met de ECBC European Coffee Brewing centre en de Specialty Coffee Association of America and Europe om het beste resultaat te verkrijgen. Alle Moccamaster machines zijn handgemaakt in de fabriek in Amerongen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

Filterkoffiezetapparaat Moccamaster

De Technivorm Moccamaster koffiezetter is gecertificeerd door het European Coffie Brewing Centre. Het geheim van het Moccamaster koffiezetapparaat kunnen we wel verklappen… Dat is namelijk de optimale zet-temperatuur en zettijd. Bij 92º -96º C lost het water de aroma-bevattende oliën op, dit geeft een ideale balans tussen zoetheid en bitterheid. De machine wordt gebouwd met het oogpunt het optimale aan smaak uit koffie te verkrijgen. Uniek is dat de sproeikop 9 gaatjes bevat die het water zeer gelijkmatig verdelen over de koffie. Het water wordt snel verwarmd: Moccamaster zet een volle pot in 6 minuten. De schakelaar zorgt ervoor dat kleinere hoeveelheden op een lagere temperatuur worden warm gehouden, zodat de koffie niet meer te heet (en dus bitter) wordt.

 

Moccamaster koffiezetapparaat aanbiedingen in onze webshop

Ben je onder de indruk van de functionaliteiten, looks en prestaties van het Moccamaster koffiezetapparaat? Dan word je vast ook erg blij van de Moccamaster koffiezetapparaat aanbiedingen die je zeer regelmatig kunt vinden op onze website. Houd daarom Like2Cook.nl goed in de gaten!

 

Valt je oog toch niet op een Moccamaster koffiezetapparaat? Bekijk dan ook eens de koffiezetapparaten van andere merken in onze webshop. Heb je vragen over een specifiek Moccamaster apparaat of over een Moccamaster koffiezetapparaat aanbieding? Neem dan contact met ons op! En kun je niet genoeg krijgen van het merk Moccamaster? Bekijk dan ook eens andere producten van het merk Moccamaster.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47