Welkom bij Like2Cook!

Sapcentrifuge

Novis sapcentrifuge en citruspers in één

De Novis sapcentrifuges zijn nieuw in ons assortiment. Daar worden wij blij van en jij vast ook! Via onze webshop kun je namelijk een Novis sapcentrifuge kopen voor de allerlaagste prijs van Nederland. De professionele Novis sapcentrifuge is super veelzijdig. Je kan namelijk op maar liefst vier verschillende manieren jouw favoriete sapje of smoothie maken. Wil je je sapje met of zonder vruchtvlees? Wil je fruit of groente pureren voor een smoothie? Of wil je de Novis sapcentrifuge als citruspers gebruiken? Met de Novis sapcentrifuge is het allemaal mogelijk!

 

Een professionele sapcentrifuge van Novis

De Novis sapcentrifuge is een professioneel keukenapparaat waar jij als echte keukenprins of -prinses van droomt. Binnen no-time heeft de Novis sapcentrifuge een glas vers sap geperst. Geef door middel van de draaiknop aan of je je sap met of zonder vruchtvlees wilt. En wil je een smoothie maken? Ook dat kan, want deze Novis sapcentrifuge verwerkt fruit en bladgroenten efficiënt tot een voedzame en vitaminerijke smoothie.

 

Novis sapcentrifuge met Vitatec®-functie

Het unieke aan de Novis sapcentrifuge is de Vitatec®-functie. Die zorgt ervoor dat de citruspers en sapcentrifuge samenwerken. De sapcentrifuge pureert het vruchtvlees dat in de zeef is achtergebleven. Daardoor behoudt het sapje dezelfde hoeveelheid ingredienten en zijn voedingsstoffen.

 

Novis sapcentrifuge kopen

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom kun je de Novis sapcentrifuges kopen in allerlei vrolijke kleurtjes: blauw, rood, geel, oranje en groen. Wil je liever een Novis sapcentrifuge kopen in een neutrale kleur zoals crème, wit, zwart of zilver? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is een Novis sapcentrifuge zeer compact waardoor hij in iedere keuken past.

 

Novis sapcentrifuge kopen?

Ben je enthousiast geworden door de looks en kenmerken van de Novis sapcentrifuges? En ben je van plan om binnenkort een Novis sapcentrifuge te kopen? Houd Like2Cook.nl dan goed in de gaten om te profiteren van de scherpste Novis sapcentrifuge aanbiedingen. Heb je vragen over een Novis sapcentrifuge? Neem dan gerust contact op met ons. Wij geven je graag advies!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47