Welkom bij Like2Cook!

Blender

Een Panasonic blender kopen?

Ben je op zoek naar een degelijke blender voor in jouw keuken? Bekijk dan eens ons aanbod aan Panasonic blenders. De blenders van het merk Panasonic maken al je culinaire wensen waar. Neem bijvoorbeeld de Panasonic High Power blender: in een handomdraai geniet je van heerlijke smoothies, desserts, (dip)sauzen, soepen en ga zo maar door. De Panasonic blender is zeer multifunctioneel, want zelfs nootjes fijnhakken gaat supersnel met deze High Power blender!

 

Panasonic blender voor smoothies of andere gerechten

De Panasonic High Power blender beschikt over 6 voorgeprogrammeerde instellingen. Dan kun je denken aan functies voor het maken van smoothies, groente en fruit pureren, nootjes fijnhakken en soep klaarmaken. Kortom: met één druk op de knop zorgt de Panasonic blender voor een culinaire sensatie.

 

De eigenschappen & toepassingen van de Panasonic blender

De Panasonic blender die je op Like2Cook.nl vindt, heeft 6 mesjes. Deze mesjes zorgen ervoor dat je hoogstaande gerecht kan bereiden met een consistente kwaliteit. De diverse mesjes met verschillende diktes en randen hebben ieder een eigen functie. Zo zorgen de dubbele mesjes voor een romige textuur en kunnen de gekartelde mesjes de ingrediënten heel fijn snijden. Voorop de Panasonic blender zit een grote draaiknop waarmee je de mengsnelheid kan aanpassen. Je kunt kiezen uit 10 verschillende snelheden. Daarnaast beschikt de Panasonic blender over een speciale koelhous. Deze houdt je drankjes koel en ijsdesserts op temperatuur.

 

Een Panasonic blender kopen via Like2Cook.nl

Wil je een Panasonic blender kopen? Dan ben je vast benieuwd naar de prijzen en of je wellicht van een korting kan profiteren. Op deze pagina vind je ons assortiment aan Panasonic blenders. Per artikel vind je de prijs, de functionaliteiten en andere eigenschappen.

 

Heb je vragen over een Panasonic blender of over het kopen van een Panasonic blender via onze webshop? Neem dan contact op! Valt je oog tóch niet op een Panaosonic blender? Bekijk dan ook eens blenders van andere merken.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47