Slowjuicer

Panasonic slowjuicer kopen?

Wil je graag een slowjuicer kopen voor in jouw keuken? Bekijk dan eens ons aanbod aan Panasonic slowjuicers en wellicht profiteer je dan van één van onze scherpe Panasonic slowjuicer aanbiedingen! Met een slowjuicer maak je in een handomdraai heerlijke vruchten-, groenten-, of kruidensappen. Deze geven je een vitamine boost en zorgen voor een evenwichtige voeding. Ook voor bijvoorbeeld sorbets en frozen yoghurts is een Panasonic slowjuicer ideaal.

 

Hoe de Panasonic Slowjuicer werkt

De belangrijkste eigenschap van de Panasonic slowjuicer is dat deze een lage draaisnelheid heeft van 45 toeren per minuut. Daardoor worden de ingrediënten (bijvoorbeeld groente en fruit) niet blootgesteld aan hitte en blijven essentiële vitaminen, mineralen en enzymen behouden. De Panasonic slowjuicer beschikt over twee reservoirs: de één is bedoeld voor het opvangen van het sap (max. 980 ml), de ander voor het opvangen van pulp (max. 1300 ml). De Panasonic slowjuicer haalt er alles uit wat erin zit: je zult verstelt staan van de grote hoeveelheid sapopbrengst.

 

Panasonic slowjuicer: de kenmerken en voordelen

De Panasonic slowjuicers in onze webshop zijn gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen waardoor alle fruit- en groentesoorten moeiteloos verwerkt kunnen worden. Zelfs bepaalde noten kunnen worden vermalen door de Panasonic slowjuicer. De Panasonic slowjuicer is daarnaast ook geschikt voor tarwegras én bevroren producten. De Panasonic slowjuicer wordt namelijk standaard geleverd met een accessoire waarmee je bevroren producten kan bereiden.

 

Een Panasonic slowjuicer bestellen via Like2Cook.nl

Ben je enthousiast geworden door de looks en kenmerken van de Panasonic slowjuicer? Wacht dan niet langer met een Panasonic slowjuicer bestellen via Like2Cook.nl. En houd onze webshop ook regelmatig in de gaten, want we hebben regelmatig aantrekkelijke Panasonic slowjuicer aanbiedingen!

 

Wil je liever even verder oriënteren? Bekijk dan in plaats van onze Panasonic slowjuicers ook eens de slowjuicers van andere merken. Wil je meer informatie over onze slowjuicers? Of heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld de Panasonic slowjuicer? Schroom niet en neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47