Waterkoker

Panasonic waterkoker kopen?

Ben je je aan het oriënteren op een mooie design waterkoker? Bekijk dan onze Panasonic waterkokers en wellicht profiteer je dan van een scherpe Panasonic waterkoker aanbieding. Het merk Panasonic staat bekend om zijn stijlvolle en zeer moderne keukenapparatuur. Daar hoort natuurlijk ook de echte design waterkoker van Panasonic bij. De Panasonic waterkoker is strak afgewerkt en heeft een retro-uitstraling. Dat zorgt ervoor dat de Panasonic waterkoker een echte eyecatcher vormt in jouw keuken.

 

Design waterkoker die past in ieder keukeninterieur

In ons assortiment vind je de elegante Panasonic waterkoker (model NC-DK1CXE) uit de Breakfast Series. Deze echte design waterkoker is gemaakt van kunststof in combinatie met hoogwaardig roestvrijstaal. De Panasonic waterkoker is dubbelwandig zodat het water langer warm blijft. Daarentegen blijft de buitenwand en dat maakt deze Panasonic waterkoker zo innoverend.

 

De Panasonic waterkoker kenmerken

Een andere bijzonderheid aan deze Panasonic waterkoker is dat hij 360º kan draaien wanneer hij op de voet staat. Ook beschikt deze waterkoker over een uitneembaar filter, waardoor het schoonmaken eenvoudig wordt. Als het gaat om veiligheid is de Panasonic waterkoker erg betrouwbaar. Deze slaat namelijk automatisch af en is beveiligd tegen oververhitting. Ook heeft de Panasonic waterkoker een blauw LED-lampje die aangeeft of de waterkoker aanstaat.

 

Panasonic waterkoker bestellen via Like2Cook

Ben je onder de indruk van de looks en eigenschappen van de Panasonic waterkoker? Wacht dan geen dag langer om de Panasonic waterkoker te bestellen. Wil je liever even verder kijken naar de design waterkokers op onze website? Bekijk dan snel de waterkokers van andere merken in onze webshop.

 

Wil je graag meer informatie over de Panasonic waterkoker? Of heb je een vraag over online een Panasonic waterkoker bestellen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op!



 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47