Welkom bij Like2Cook!

Volautomaat

Philips volautomaat: van sterke ristretto tot overheerlijke cappuccino

Met een Philips volautomaat zet je in een handomdraai jouw favoriete kopje koffie: van sterke ristretto tot de perfecte cappuccino. Met een druk op de knop verander je de grootte en sterkte van jouw kopje koffie, evenals de hoeveelheid melkschuim en de temperatuur. Daarnaast zijn de apparaten verkrijgbaar in diverse prijsklassen en uitvoeringen. Zo is er voor iedere koffieliefhebber een geschikte variant. Benieuwd naar de kracht en sterkte van een Philips volautomaat? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je graag meer over de specificaties van dit krachtige apparaat.

 

Philips: al 50 jaar expertise in koffie

Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips volautomaten voor mensen die houden van goede dingen in het leven. Binnen deze apparatuur staan uitstekend onderhoud en gebruiksgemak hoog in het vaandel. De volautomatische apparaten van Philips stellen je in staat om van een professionele cappuccino of andere Italiaanse melkspecialiteit te genieten. Dus voor iedereen die de kwaliteit van koffie op een terrasje of restaurant wil ervaren, is een apparaat uit de volautomaat-range een goede keuze!

 

De sterktes van een Philips volautomaat

De eerste sterkte, en misschien ook wel meteen de belangrijkste, is dat een Philips volautomaat zeer gemakkelijk te reinigen is. Zo is het apparaat voorzien van een schoonmaakfunctie voor het melksysteem, waardoor je eenvoudig de melkresten verwijderd na elk gebruik. Ook het geïntegreerde koffiezetsysteem is gemakkelijk te verwijderen om het vervolgens in een paar seconde af te spoelen. Daarnaast zijn de apparaten ook nog voorzien van een reinigings- en onderhoudssysteem, waarmee je in drie klikken het gehele apparaat een onderhoudsbeurt geeft. Als laatste zorgt het AquaClean systeem ervoor dat je maar liefst 5000 koppen zet zonder te hoeven ontkalken. Al deze voordelen zorgen voor een uitzonderlijk gemak!

 

Bekijk het assortiment bij Like2Cook

Like2Cook heeft diverse volautomaten van Philips in het assortiment. Zo kies je een apparaat geheel naar je eigen wensen en eisen passend binnen jouw budget. Je bekijkt de verschillende apparaten eenvoudig online in de webshop van Like2Cook. Immers profiteer je online altijd van gratis verzending en retourrecht indien het apparaat uiteindelijk toch niet aan al je wensen voldoet. Heb je nog vragen over een van de volautomaten van Philips? Stel deze dan eenvoudig en snel via de online chat.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47