Welkom bij Like2Cook!

Smeg

Smeg

SMEG waterkokers, SMEG blenders, SMEG broodroosters en meer

Het Italiaanse merk SMEG staat bekend om zijn bijzondere design. De herkenbare SMEG stijl is ontwikkeld in samenwerking met beroemde architecten van over heel de wereld. Naast het verbluffende design, blinkt SMEG ook uit in professionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid. Like2Cook heeft een groot assortiment aan SMEG keukenmachines, SMEG blenders, SMEG waterkokers, SMEG broodroosters en SMEG accessoires. Alle kleuren zijn voorradig!

Luxe SMEG keukenmachines

Eén van de meest populaire merken op Like2Cook is SMEG. Voor kloppen, kneden en mengen adviseren wij onze SMEG keukenmachines. Naast de SMEG waterkokers, SMEG blenders, SMEG broodroosters en SMEG accessoires vindt u legio andere luxe keukenapparatuur merken in onze webshop. Al deze keukenapparaten zijn zowel geschikt voor de professionele keuken, als voor uw keuken thuis.

Kleine keukenmachines van SMEG

Naast de praktische voordelen van de keukenapparatuur, dienen de SMEG apparaten tevens als eyecatcher. De keukenmachines van SMEG hebben namelijk een retro uitstraling en geven uw keuken een jaren ‘50 sfeer. Uiteraard zijn onze keukenmachines altijd nieuw, ongebruikt en beschikken over twee jaar fabrieksgarantie. Heeft u vragen over de aankoop van een van onze producten? Neem contact op!
 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47