Welkom bij Like2Cook!

Blender

Een Smeg blender kopen?

Wil je graag een Smeg blender kopen voor in jouw keuken? Bekijk dan het aanbod Smeg blenders op de webshop van Like2Cook. De Smeg blender brengt je terug naar de jaren ‘50. De Smeg blender is namelijk direct te herkennen aan zijn unieke design en bijzondere kleuren. Naast het design is de Smeg blender ook uniek in zijn prestaties. De Smeg blender is gemaakt van tritan en aluminium en beschikt over een uitneembaar roestvrijstalen mes. Kortom: de Smeg blender is gemaakt van de meest kwalitatieve materialen waardoor de Smeg blender jarenlang mee kan.

 

Smeg blender: eigenschappen en toepassingen

De Smeg blender beschikt over een mengbeker van 1,5 liter waarin je grote hoeveelheden kan bereiden. Daarnaast kun je de Smeg blender instellen op vier verschillende snelheidsniveaus. Daarmee kan je ieder ingrediënt op een passende wijze klaarmaken en bereid je in mum van tijd jouw favoriete recept. Naast de instelbare snelheidsniveaus heeft de Smeg blender verschillende functies. Deze functies worden hieronder beschreven.

 

Smeg blender met Smooth Start-functie

De Smeg blenders op Like2Cook.nl beschikken over een Smooth Start-functie. Deze functie zorgt ervoor dat de Smeg blender start met een lage snelheid, ongeacht de snelheid die je hebt ingesteld met de bedieningsknop. Met de Smooth Start-functie wordt de snelheid zeer geleidelijk opgevoerd totdat de gewenste snelheid is bereikt.

 

Smeg blender met PULSE-functie

Wanneer je drukt op de PULSE-knop wordt de blender op de maximumsnelheid gestart. Laat je de PULSE-knop weer los, dan komt de Smeg blender onmiddellijk tot stilstand. Deze functie is handig als je snel en kort een ingrediënt wilt fijnmalen.  

 

IJs crushen en smoothies maken met de Smeg blender

De Smeg blender is ideaal voor het fijnmalen van ijs en het maken van smoothies. De Smeg blender beschikt namelijk over vooringestelde programma’s voor ijs crushen en smoothies. Als je gebruik maakt van deze functies wordt de snelheid automatisch aangepast aan de structuur van de ingrediënten. Het fijnmalen wordt gedurende de ingestelde tijd steeds geoptimaliseerd en automatisch gedeactiveerd.

 

Smeg blender prijs

Wil je een Smeg blender kopen? Dan ben je vast benieuwd naar de Smeg blender prijs. In onze webshop kun je een Smeg blender kopen met flinke korting. Op deze pagina vind je ons assortiment aan Smeg blenders. Per product zie je tevens de Smeg blender prijs.

 

Heb je vragen over een Smeg blender of over de Smeg blender prijs? Neem dan contact op! Valt je oog tóch niet op een Smeg blender? Bekijk dan ook eens blenders van andere keukenmerken.

 

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47