Welkom bij Like2Cook!

Citruspers

Een Smeg citruspers kopen?

Is een citruspers het keukenapparaat dat nog mist in jouw keuken? Bekijk dan eens het aanbod Smeg citruspersen op Like2Cook.nl en wie weet geniet jij binnenkort thuis van een versgeperst sapje.

 

Smeg keukenapparatuur brengt je terug naar de jaren vijftig, zo ook de Smeg citruspers. Deze is direct te herkennen aan zijn unieke retro design en frisse kleurtjes. En niet alleen qua design is de Smeg citruspers uniek. Ook de prestaties die deze citruspers levert, is uitzonderlijk. Lees snel verder en ontdek alle eigenschappen en kwaliteiten van de Smeg citruspers!

 

Citruspers van Smeg: de eigenschappen en kwaliteiten

De citruspers van Smeg is gemaakt van het meest kwalitatieve aluminium en kunststof, waardoor de Smeg citruspers jarenlang mee kan. Daarnaast beschikt de Smeg citruspers over een rvs perskegel en filter, waarmee het sap van het pulp wordt gescheiden. Deze zijn beide heel gemakkelijk schoon te maken. Een ander handigheidje van de Smeg citruspers is de druppelstop. Die zorgt ervoor dat je aanrecht schoon blijft wanneer je je glas onder de citruspers vandaan haalt. Tenslotte zorgen de anti-slip voetjes ervoor dat je genoeg kracht kunt zetten zonder dat de Smeg citruspers verschuift.

 

Versgeperst sap in een handomdraai

Wil je elke zondagochtend genieten van een versgeperst sapje? Kies dan voor deze Smeg citruspers, verkrijgbaar in leuke frisse kleurtjes. De Smeg citruspers gaat automatisch draaien wanneer je er met een citrusvrucht druk op uitoefent. Dat wil zeggen dat je zelf maar weinig kracht hoeft te zetten. Handig toch?

 

Smeg citruspers aanbieding

Wil je een Smeg citruspers kopen voor een zacht prijsje? Houd onze webshop dan goed in de gaten voor scherpe Smeg citruspers aanbiedingen. Heb je vragen over de Smeg citruspers of over een Smeg citruspers aanbieding? Neem dan contact op! Valt je oog tóch niet op een citruspers van Smeg? Bekijk dan ook eens de citruspersen van andere merken.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47