Welkom bij Like2Cook!

Espressomachine

Smeg espressomachine kopen?

Ben je een echte espresso liefhebber en ben je op zoek naar dé perfecte espressomachine? Dan is de Smeg espressomachine een goede keus. Wij verzekeren je dat de Smeg espressomachine precies is wat je zoekt. Je vindt op deze pagina ons aanbod aan Smeg espressomachines in kleuren als crèmewit, zwart, rood en pastelblauw. Houd onze website goed in de gaten zodat je wellicht kan profiteren van een aantrekkelijke Smeg espressomachine aanbieding.

 

Smeg apparatuur: echte eyecatchers

Smeg apparatuur is te herkennen aan een uniek jaren ‘50 design. Zo ook de Smeg espressomachine. Maar, deze espressomachine doet niet alleen dienst als een ware eyecatcher in jouw keuken. Hij presteert altijd op zijn toppen en laat nooit een steekje vallen. Daarnaast is de espressomachine van Smeg zeer gebruiksvriendelijk en zowel geschikt voor gemalen koffie als espressopads.

 

Smeg espressomachine: de eigenschappen en kwaliteiten

De espressomachine is gemaakt van metaal en kunststof. De filterhouder binnenin het apparaat is van roestvrijstaal. Je kunt zelf de koffiehoeveelheid instellen en per keer 1 of 2 kopjes koffie zetten. Ook kun je de koffietemperatuur zelf instellen: laag, medium of hoog. En wil je zelf cappuccino of een latte macchiato maken? Maak dan gebruik van het stoompijpje om melk mee op te schuimen. En dat is niet alles! De Smeg espressomachine beschikt over nog veel meer handigheidjes zoals een anti-drup systeem, een ontkalk indicator, een automatische uitschakeling, ga zo maar door…

 

Smeg espressomachine kopen Like2Cook

Ben je onder de indruk van de functionaliteiten, looks en prestaties van de Smeg espressomachine? Dan word je vast ook erg blij van de Smeg espressomachine aanbiedingen. Die vind je zeer regelmatig op onze website, dus houd Like2Cook.nl goed in de gaten! Valt je oog toch niet op een Smeg espressomachine? Bekijk dan ook eens andere koffie-en thee apparaten in onze webshop.

 

Heb je een specifiek vraag over de Smeg espressomachine? Neem dan contact met ons op! En kun je geen genoeg krijgen van het merk Smeg? Bekijk dan ook de ander Smeg apparatuur in onze webshop! Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47