Welkom bij Like2Cook!

Keukenmachine

Vandaag nog een Smeg keukenmachine kopen?

Ben je van plan om een Smeg keukenmachine te kopen? Dan ben je bij Like2Cook aan het juiste webadres! De keukenapparaten van Smeg brengen je terug naar de jaren vijftig. De authentieke uitstraling van de Smeg keukenmachine is ontworpen door Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti. Een Smeg keukenmachine is een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat jij je als een echte chef in je keuken kan wanen.

 

Smeg keukenmachine: eigenschappen & toepassingen

Niet alleen wat betreft design is de Smeg keukenmachine uniek; ook wat betreft zijn prestaties. Binnen no-time bereid jij namelijk perfecte gerechten door middel van mengen, kneden, raspen, snijden, ga zo maar door. De Smeg keukenmachine is een robuust, betrouwbaar apparaat dat gemaakt is van gepolijst roestvrijstaal en kunststof. De Smeg keukenmachine wordt standaard geleverd inclusief een mengkom (4,8L), een RVS garde, een aluminium platte klopper, een aluminium deeghaak, een spatel en een kunststof schenkschild voor de mengkom. Daarnaast heeft de Smeg keukenmachine 10 snelheden waaruit je kunt kiezen met soft start. Ben je benieuwd naar de Smeg keukenmachine prijzen? Spiek dan alvast hierboven wat de Smeg keukenmachine prijzen zijn!

 

Smeg keukenmachines in diverse kleuren

Het jaren ‘50 gevoel van de Smeg keukenmachines zie je niet alleen terug in de ronde vormen. Ook de rustige kleuren van de Smeg keukenmachines doen je denken aan die retrotijd. Er is altijd wel een kleur die past in het interieur van jouw keuken. De Smeg keukenmachine is dus niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in jouw keuken. De Smeg keukenmachine opbergen achter een deurtje is dus niet meer nodig!

 

Smeg keukenmachine prijzen

Ben je enthousiast over de Smeg keukenmachine? Dan ben je vast ook benieuwd naar de Smeg keukenmachine prijzen. In onze webshop vind je verschillende kleuren Smeg keukenmachines waar dan ook verschillende Smeg keukenmachine prijzen bij horen. Houd onze webshop goed in de gaten, want we bieden regelmatig flinke kortingen op de Smeg keukenmachine prijzen. Wil je toch geen Smeg keukenmachine kopen? Bekijk dan ook eens de keukenmachines van andere merken in onze webshop.

 

Heb je vragen over een Smeg keukenmachine of over de Smeg keukenmachine prijzen? Neem dan contact met ons op! Kun je niet genoeg krijgen van het merk Smeg? Bekijk dan ook eens onze andere Smeg keukenapparaten.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47