Welkom bij Like2Cook!

Slowjuicer

Smeg slowjuicer kopen?

Is een sjowjuicer hét apparaat dat nog mist in jouw keuken? Bekijk dan snel ons aanbod aan Smeg slowjuicers. Wellicht spot je dan wel een scherpe Smeg slowjuicer aanbieding! Met de Smeg slowjuicer geniet je in een handomdraai van lekkere vruchten-, groenten-, of kruidensappen. Daarnaast is de Smeg slowjuicer zeer geschikt voor het maken van sorbets en frozen yoghurts.

 

Een Smeg slowjuicer voor meer vitamines

Een sapje uit een slowjuicer geeft je een vitamineboost en draagt bij aan een evenwichtig voedingspatroon. Dat komt omdat de sap heel langzaam klaargemaakt wordt waardoor er veel meer goede stofjes in het sap blijven. De Smeg slowjuicer maakt namelijk de vitamines en enzymen die van nature in groente en fruit zitten niet kapot. Dit in tegenstelling tot een sapje uit de sapcentrifuge of blender.

 

De Smeg slowjuicer geeft je 2 stuks fruit en groente in 1 glas

Tijdens het bereiden van groente en fruit is het dus belangrijk dat je zo veel mogelijk van die vitamines en enzymen behoudt. En daar zorgt de Smeg slowjuicer wel voor! In een handomdraai zet je een glas sap op tafel dat zeker twee stuks groente en twee stuks fruit bevat. Dus na het drinken van één glas heb je dus al genoeg groente en fruit binnen voor de rest van de dag!

 

De kenmerken en voordelen van een Smeg slowjuice

De belangrijkste eigenschap van de Smeg slowjuicer is de lage draaisnelheid van 43 rotaties per minuut. Daarnaast is de Smeg slowjuicer grotendeels gemaakt van kunststof en roestvrijstaal. De Smeg slowjuicer beschikt over een grove filter, een fijne filter en een stamper. De sapkan die standaard wordt meegeleverd heeft een inhoud van 1 liter. in de pulpopvangbak past zo’n 1,6 liter. De Smeg slowjuicer is zeer gemakkelijk schoon te maken met behulp van de 2 schoonmaakborstels die inbegrepen zijn. En als klap op de vuurpijl krijg je bij de bestelling van een Smeg slowjuicer een receptenboekje gratis!Een Smeg slowjuicer kopen via Like2Cook.nl

Ben je enthousiast geworden door de looks en kenmerken van de Smeg slowjuicer? Wacht dan niet langer en koop jouw favoriete Smeg slowjuicer via Like2Cook.nl. En houd onze webshop ook goed in de gaten, want we hebben regelmatig aantrekkelijke Smeg slowjuicer aanbiedingen!

 

Wil je liever even verder oriënteren? Bekijk dan in plaats van onze Smeg slowjuicers ook eens de slowjuicers van andere merken. Wil je meer informatie over onze slowjuicers? Of heb je een specifieke vraag over een Smeg slowjuicer? Schroom niet en neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47