Welkom bij Like2Cook!

Vitamix

Vitamix

Vitamix staat voor betrouwbaarheid, authenticiteit, gezondheid, duurzaam, inspirerend en onvergelijkbare veelzijdigheid. Vitamix is al sinds 1921 op de markt. De blenders van Vitamix worden wereldwijd begeerd door professionele chef-koks en staan bekend als meest veelzijdige blender. Hakken, mengen, pureren met slechts één toestel. Eenvoudig te reinigen, met slechts een druppel afwasmiddel en warm water reinigen de blenders zichzelf in 30 seconden!

De blenders van Vitamix zijn echte power-blenders en vervangen met gemak zo’n 12 andere losse keukenapparaten in huis zoals raspen, mixers, molens, messen etc. De Vitamix blender zal snel uw meest gebruikte apparaat worden voor ontbijt, lunch en diner. Met gemak maakt u snel smoothies, sappen, spreads, purees, soepen, bevroren desserts, dressings, marinades, beslag, meel, deeg of gebuik de blender om ingrediënten te hakken. Kortom, de blenders van Vitamix zijn zeer multifunctioneel.

Vitamix biedt binnen de categorie huishoud een serie professionele modellen waaronder de A3500 en A2500. Een groot voordeel van de populaire A3500 is dat deze een aantal voorgeprogrammeerde standen heeft. De blender doet al het werk automatisch terwijl u ondertussen iets anders kan doen.

 

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47