Welkom bij Like2Cook!

Blender

Vitamix blenders: geliefd onder vele chef-koks

Vitamix blenders zijn te vinden in vele keukens van professionele chef-koks, maar zijn daarentegen ook zeer geschikt om thuis te gebruiken. Met een sterke 2PK motor zorgen de Vitamix blenders voor een zeer krachtige prestatie, waardoor ieder ingrediënt zonder enige moeite vermalen kan worden. Dankzij het onverwoestbare ontwerp gaan ze daarnaast ook jarenlang mee. Immers is de kan van deze blender gemaakt van kunststof dat nog harder dan glas is, waardoor deze blenders onverwoestbaar en zeer hittebestendig zijn. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen lekker sappen en smoothies bereidt, maar ook sauzen en soepen kunnen uitstekend worden bereid met de blenders van Vitamix. Benieuwd wat de blenders van Vitamix nog meer allemaal te bieden hebben? Lees dan snel verder. De specialisten van Like2Cook vertellen je graag meer over de vele kwaliteiten van een Vitamix blender.

 

De loopbaan van Vitamix

Vitamix is opgericht in 1921 en sindsdien eigendom van de familie Barnard. Het bedrijf werd destijds opgericht door William Grober Barnard vanuit het perspectief om zijn zieke vriend te helpen. Op dat moment veranderde Barnard de naam van het bedrijf in The Natural Food Institute, wat de basis zou vormen voor de focus van het bedrijf op het leveren van producten die helpen de gezondheid en vitaliteit van hun klanten te verbeteren. In 1937 maakte Barnard kennis met een nieuw keukenapparaat: de blender. Met oog voor duurzaamheid en kwaliteit werden diverse series ontworpen voor zowel consumenten als restaurants en hotels. Deze blenders werden Vitamix blenders genoemd, met de nadruk op vita, wat ‘leven’ betekent.

 

De kracht van een Vitamix blender

Vitamix blenders staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle design. Dit is echter niet alles, de blenders van Vitamix hebben vele andere voordelen. Zo vervangt een Vitamix blender maar liefst 12 andere keukenapparaten, waardoor je een hoop ruimte in de keuken bespaart. Daarnaast zorgt de super sterke en krachtige motor ervoor dat je levenslang plezier hebt van deze blenders. Met deze krachtige motor creëer je bovendien altijd een egaal en perfect resultaat. Als laatste zijn de blenders makkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen. Laat je creativiteit dan ook tot bloei komen met de vele mogelijkheden van een Vitamix blender.

 

Bekijk de producten bij Like2Cook

Like2Cook kan met trots vertellen dat ze tegenwoordig diverse blenders van Vitamix in het assortiment hebben. Dus ben je op zoek naar een hoogwaardige blender die jarenlang meegaat? Dan is een Vitamix blender een goede keuze! Je bekijkt de verschillende producten eenvoudig online in het assortiment van Like2Cook. Immers profiteer je online van gratis verzending en retourrecht. Indien je nog vragen hebt over het merk Vitamix, stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers middels de online chat.

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? +31 (0)76-532 05 47