Outlet

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Keuzehulp
  1. Outlet KitchenAid Artisan Keukenmixer Mini 3,3 L Mat Zwart 5KSM3311XEBM*
    KitchenAid Artisan Keukenmixer Mini 3,3 L Mat Zwart 5KSM3311XEBM*
    Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 499,00

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Keukenapparatuur outlet

Op zoek naar apparatuur die nieuw is, maar wel een stuk aantrekkelijker in prijs? Dan ben je bij onze keukenapparatuur outlet aan het juiste adres. In deze keuken outlet vind je diverse aantrekkelijk geprijsde keukenapparaten die om verschillende redenen enorm afgeprijsd zijn. De keukenapparatuur in onze outlet is nieuw en ongebruikt. Dit betreft bijvoorbeeld apparatuur met esthetische onvolkomenheden, zoals kleine oneffenheden in de lak. Deze oneffenheden zijn nauwelijks zichtbaar, maar het apparaat is wel een stuk voordeliger. Beter kan niet toch? Daarnaast kan het zijn dat het om restantproducten gaat. Dat zijn producten die over zijn vanwege overproductie. Deze gloednieuwe producten worden vervolgens voor een aantrekkelijke prijs verkocht. Dus ben jij op zoek naar nieuwe apparatuur voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan de vele keuzemogelijkheden in onze webshop. Bovendien profiteer je hier van vele voordelen, zoals gratis verzending bij een bestelling boven de 50 euro.

 

 

Vele opties in onze outlet

In onze keukenapparatuur vind je een verscheidenheid aan opties. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse apparaten van KitchenAid te vinden in de outlet. Deze KitchenAid outlet bestaat uit diverse modellen en kleuren van dit wereldberoemde merk. Dus heb jij altijd al een kwalitatief keukenapparaat van KitchenAid gewild? Dan is nu je kans!

De apparatuur in onze keuken outlet heeft net zoals alle andere producten in onze webshop een goede garantie. Zo hebben alle apparaten een volledige fabrieksgarantie van maar liefst één jaar. Daarnaast zijn alle apparaten in onze keuken outlet een kwaliteitscheck ondergaan. Dit zorgt ervoor dat jij verzekerd bent van een 100% veilig product. Indien het product toch niet in orde blijkt te zijn, stuur je het namelijk gewoon gratis retour. Heb je vragen over een product? Stel ze gerust via de telefoon, mail of chat, onze medewerkers staan u graag te woord.