Welkom bij Like2Cook!

 Gratis retour 14 dagen herroepingsrecht
 Gratis verzending voor orders vanaf € 50,-
 Heeft u vragen? T: +31 (0)76-532 05 47 of E: info@like2cook.nl

Retourneren

Artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief retourkosten en eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

 

ALGEMENE RETOURREGELS

  • Retourneert u uw bestelling via PostNL* dan wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de status van het pakket. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, ontvangt u binnen drie werkdagen het aankoopbedrag op dezelfde wijze als u heeft betaald.
  • Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (zonder tape, plakband, stikkers en etiketten) te worden geretourneerd.
  • Bekijk de algemene voorwaarden van Like2Cook.

 

 

*RETOURNEREN VIA POSTNL

U kunt uw artikelen aangetekend retourneren naar Like2Cook via PostNL. 

  • Voeg het ingevulde retourformulier bij het pakket.
  • U kunt uw pakket verzenden naar: 
    Like2Cook B.V., Bredaseweg 212c, 4873 LA  Etten-Leur
  • Geef uw pakket af bij een postkantoor (locaties:www.postnl.nl).
  • Bewaar het Track & Trace-nummer om uw pakket te kunnen volgen.
  • Zodra de bestelling retour is ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd.

 

 

 

 

 

 

 

Offer Banner
Offer Banner
Offer Banner
Offer Banner