NIEUW: BK Wave Pannen

NIEUW: BK Wave Pannen

We vertellen je graag over de gloednieuwe BK Wave pannenserie die zich kenmerkt door haar elegantie, comfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze pannenserie heeft unieke kenmerken waardoor de serie perfect is voor een downdraft afzuigsysteem. Meer weten? Lees dan gauw verder. Wij vertellen het je graag.

Uniek afgietsysteem

Maak kennis met de gloednieuwe en meest elegante BK Wave pannenserie. De BK Wave pannenserie is voorzien van allerlei handigheidjes. Zo hebben de pannen een uniek en slim afgietsysteem met afgietgaatjes en een schenktuit. Deze afgietfunctie zorgt ervoor dat je de pannen veilig en naar wens kunt afgieten. Maar daarnaast zorgt dit slimme afgietsysteem er ook voor dat kookgeuren en -dampen direct naar een downdraft afzuigsysteem worden gestuurd. Wil je meer weten over een downdraft systeem? Verderop in deze blog vertellen we je daar graag meer over. 

Nog veel meer voordelen

Naast het unieke afgietsysteem kent de pannenserie nog een aantal andere voordelen. Zo is in iedere pan aan de binnenzijde een maatverdeling verwerkt, waardoor je geen maatbeker meer hoeft te gebruiken. Ook niet onbelangrijk: de pannenserie is voorzien van stevige grepen en stelen voor een perfecte, comfortabele grip. Hoe fijn is dat? Daarnaast zijn de pannen gemaakt van hoogwaardig roestvrij edelstaal met een ingekapselde sandwichbodem. Dit zorgt ervoor dat de pannen snel opwarmen. Tot slot is het design van de BK Wave pannenserie opvallend elegant. De pannen hebben fijn geborstelde grepen en stelen en een opvallende lichte helling. Dit zorgt voor een verfijnde uitstraling. De uitstraling wordt helemaal afgemaakt met de glazen pannendeksels. Naast dat de pannendeksels voor een klassieke, moderne uitstraling zorgen is dit ook nog eens energiebesparend. Doordat je tijdens het koken door de deksel heen kunt kijken gaat er geen warmte en energie verloren. Kortom, een must have pannenserie van topkwaliteit. 

Ideaal voor downdraft systeem

De BK Wave pannenset is perfect voor een downdraft systeem. Een downdraft systeem is een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Hoe ziet dit innovatieve systeem er dan uit? Een downdraft systeem zorgt ervoor dat kookdampen en -geuren worden opgevangen waar ze vandaan komen, namelijk in de kookplaat zelf. Dankzij het downdraft systeem is een (vaak grote) afzuigkap boven de kookplaat verleden tijd. Sommige downdraft systemen schuiven uit wanneer je gaat koken, terwijl anderen juist in de kookplaat zijn ingebouwd. Een downdraft systeem kent meerdere voordelen. De kookdampen en -geuren worden sneller afgevoerd. Maar het downdraft systeem maakt ook opmerkelijk minder lawaai dan een traditioneel afzuigsysteem. Tot slot past een downdraft systeem dankzij het strakke design perfect in een klassieke, moderne of landelijke keuken. Dus welke keukenstijl je ook hebt, een downdraft systeem maakt het koken nóg stijlvoller, leuker en aangenamer.

Haal jij de BK Wave pannenserie in huis?

Wij van Like2Cook zijn erg enthousiast over de nieuwe BK Wave pannenserie, jij ook? Bekijk dan eens deze BK Wave 4-delige kookset. Is jouw keuken voorzien van een downdraft systeem? Perfect, want met deze pannenset profiteer je dan van effectieve afzuiging. Naast de BK Wave pannenserie heeft BK ook pannen zonder het unieke afgietsysteem. Neem dus gerust een kijkje tussen alle BK pannen. Haal vandaag nog deze unieke, stijlvolle pannen van de BK Wave serie in huis. Heb je een vraag over onze producten of service of wil je op maat gemaakt advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!