Keukenapparatuur outlet.

Op zoek naar apparatuur die nieuw is, maar wel een stuk aantrekkelijker in prijs? Dan ben je bij onze keukenapparatuur outlet aan het juiste adres. In deze keuken outlet vind je diverse aantrekkelijk geprijsde keukenapparaten die om verschillende redenen enorm afgeprijsd zijn.

Wat zijn outlet producten?

In de online outlet vind je aantrekkelijk geprijsde b-keus/ Factory Serviced apparaten. Soms is de doos beschadigd, soms zit er een oneffenheidje in de lak, soms heeft het apparaat op een beurs of in een showrooom gestaan of het is een restant van een bepaalde kleur. 

Alle apparaten zijn nieuw, ongebruikt en beschikken over 1 jaar volledige fabrieksgarantie. 

Alle outlet producten zijn in onze webshop gemarkeerd met een * en zijn uitgesloten van acties.

 

Wat is factory serviced?

Dit product is technisch perfect in orde, doch kunnen er zich kleine esthetische onvolkomenheden voordoen, gezien dit product van een klant of handelaar retour komt. Daardoor is er een beperkte garantie van één jaar geldig die niet van toepassing is op esthetische delen. U kunt het apparaat voor garantie registreren via de website van KitichenAid.

De apparaten komen rechtstreeks van de leverancier in gesloten dozen. Wij kunnen daarom vooraf niet aangeven wat er exact met het apparaat aan de hand is.  

Retourrecht

Ook op de outletartikelen is het retourrecht van toepassing. Lees hier de voorwaarden.

Aanbod in de online outlet

Het aanbod in de outlet wisselt continue. Bekijk hier het actuele aanbod.