JURA

Een revolutie voor koffiegenot! De koffiemachines van JURA zijn van hoge kwaliteit en bieden je een optimale gebruikerservaring. Lees op deze pagina alles over het innovatieve merk.

Over JURA

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Voordat een JURA koffie gaat zetten, wordt de gemalen koffie eerst vochtig gemaakt. Het intelligente Pre Brew systeem zorgt voor een gelijkmatige bevochtiging, maar ook de perfecte afstemming van de hoeveelheid water. Het maximale aroma wordt op deze manier uit de koffiebonen gehaald en dat proef je direct terug. Like2Cook heeft een ruim assortiment in volautomaten van JURA. Voor elke toepassing is er een geschikte koffiemachine.

De belangrijkste technologieën

Wanneer je voor een koffiemachine van dit innovatieve merk kiest, kies je voor kwaliteit, design en een hoog gebruiksgemak. De nieuwste technologieën van dit merk lichten we hieronder voor je uit.

Subliem design

Zwitsers design en Zwitserse architectuur staan over heel de wereld hoog in aanzien. JURA combineert heldere en expressieve vormen met hoogwaardige materialen in een ongeëvenaarde productieprecisie en een compromisloze afwerkingskwaliteit: hierdoor ontstaan interieurelementen die zo’n kracht, uitstraling en authenticiteit bezitten dat de eigenaars ervan vele jaren lang trots op hun bezit blijven.

Pulse Extraction Process

Het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso in snel opeenvolgende intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd.

Intuïtieve bediening

De JURA Operating Experience (J.O.E.®) brengt alle functies van JURA volautomaten op uw smartphone, uw tablet en zelfs op uw Apple Watch. Geef uw favoriete specialiteiten elke gewenste naam en voorzie ze van een afbeelding naar keuze. Via schuifregelaars past u de instellingen aan uw persoonlijke smaak aan. Dankzij regelmatige updates hebt u met J.O.E.® steeds de eenvoudigste en modernste volautomaatbediening op zak.

CLARIS maakt ontkalken overbodig

Bij het verwarmen van water zet zich kalk af. De door kalk vernauwde leidingen leiden niet alleen tot langere verwarmingstijden en daarmee tot een hoger stroomverbruik, maar kunnen zelfs een complete uitval van de machine tot gevolg hebben. Kalk is echter niet alleen schadelijk voor uw volautomaat, maar heeft ook een negatieve invloed op het koffiegenot. Ontkalken is dankzij CLARIS geheel overbodig.

 
Bekijk de producten

Is een koffiemachine van dit merk wat voor jou? Bekijk de producten dan in de webshop. Heb je jouw perfecte JURA koffiemachine gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van snelle levering aan huis. Like2Cook is een geautoriseerd JURA dealer.
Wil je een advies op maat of heb je een vraag over levertijden indien een artikel tijdelijk niet op voorraad is? Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u een JURA volautomaat in wilt ruilen, want die mogelijkheid bieden wij ook!