JURA

Een revolutie voor koffiegenot! De koffiemachines van JURA zijn van hoge kwaliteit en bieden je een optimale gebruikerservaring. Lees op deze pagina alles over het innovatieve merk.

Over JURA

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Voordat een JURA koffie gaat zetten, wordt de gemalen koffie eerst vochtig gemaakt. Het intelligente Pre Brew systeem zorgt voor een gelijkmatige bevochtiging, maar ook de perfecte afstemming van de hoeveelheid water. Het maximale aroma wordt op deze manier uit de koffiebonen gehaald en dat proef je direct terug. Like2Cook heeft een ruim assortiment in volautomaten van JURA. Voor elke toepassing is er een geschikte koffiemachine.

De belangrijkste technologieën

Wanneer je voor een koffiemachine van dit innovatieve merk kiest, kies je voor kwaliteit, design en een hoog gebruiksgemak. De nieuwste technologieën van dit merk lichten we hieronder voor je uit.

Aroma 3G molen

Dankzij de Aroma 3G molen kun je kiezen uit zes maalstanden voor het zetten van een kop koffie die volledig naar jouw smaak is. Hoe lager je de maalstand zet, hoe fijner je de koffie maalt.

Melk & melkschuim in perfectie

De innovatieve opschuimpijpjes zorgen voor heerlijk zacht melkschuim. De stevige laag schuim blijft hierdoor wel even op je cappuccino staan. Met slechts een druk op de knop geniet je van een kop koffie met de hoogste kwaliteit.

Koffiegenot via de smartphone

Het koffieapparaat van JURA is eenvoudig te bedienen met jouw smartphone. Via de app kun je de bereiding van jouw koffie met een druk op de display starten. Jouw persoonlijke voorkeuren worden in de app opgeslagen, waardoor je altijd direct geniet van het gewenste kopje koffie.

Automatische ontkalking en filterdetectie

Ontkalken is dankzij het Intelligent Water Systeem en het Claris Smart waterfilter niet meer nodig. Doordat de waterfilter communiceert met de koffiemachine blijft het apparaat in topconditie. Ook geeft de koffiemachine vanzelf aan wanneer het filter vervangen dient te worden.

 
Bekijk de producten

Is een koffiemachine van dit merk wat voor jou? Bekijk de producten dan in de webshop. Heb je jouw perfecte JURA koffiemachine gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van snelle levering aan huis. Like2Cook is een geautoriseerd JURA dealer.
Wil je een advies op maat of heb je een vraag over levertijden indien een artikel tijdelijk niet op voorraad is? Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u een JURA volautomaat in wilt ruilen, want die mogelijkheid bieden wij ook!