Like2cook is gespecialiseerd in luxe keukenapparaten.

De online winkel waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Alles voor in de keuken

Bij Like2Cook vind je luxe en duurzame keukenapparaten voor gepassioneerde koks. Haal het maximale uit de keuken met stijlvol design in de nieuwste trendkleuren. Wij staan bekend om ons complete assortiment en primeurs van toonaangevende merken zoals KitchenAid, SMEG, Jura, Bamix, Vitamix, Philips, Crock-Pot en Moccamaster. Like2Cook loopt voorop met de nieuwste trends op het gebied van koken en bakken. Bij ons vind je inspiratie voor foodies, health freaks en coffee lovers. Maar ook voor de alledaagse keukenbenodigdheden kun je bij ons terecht.

We zijn trots op onze goede klantbeoordelingen. Klanten beoordelen ons met een 9,4! Bestel nu uw luxe keukenapparaten voor een scherpe prijs en profiteer van gratis verzending bij orders vanaf €100,-.

Team Like2Cook

team like2cook

Locatie

Ons kantoor met magazijn is gevestigd in Rijsbergen. Het is gelegen op industrieterrein De Waterman en goed bereikbaar. Het is mogelijk om hier bestellingen op afspraak af te halen.

Like2Cook
Begijneweide 1
4891 TR Rijsbergen
Tel: 076-5320547

 

Duurzaam

Bij Like2Cook staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij versturen onze producten zoveel mogelijk in gerecyclede verpakkingen.
Ons bedrijfsgebouw heeft energielabel A+++++, waar we erg trots op zijn! Het pand wordt verwarmd door een warmtepomp en er liggen 200 zonnepanelen op het dak. Hierdoor zijn we zo goed als zelfvoorzienend in energie en kunnen we onze electrische bedrijfswagens dagelijks opladen. 

  Pand like2cook

Like2Cook is onderdeel van De Mandemakers Groep.