De handigste, draadloze keukenapparatuur

De handigste, draadloze keukenapparatuur

Geen gehannes meer met snoeren die te kort zijn of rekening meer houden met waar het stopcontact zit, maar juist de lekkerste gerechtjes maken op een plaats die voor jou ideaal is. Of het nu gaat om een blender, wijnopener of mixer. We stellen je graag voor aan de superhandige, draadloze producten van Cuisinart die er ook nog eens ontzettend strak en stijlvol uitzien.

Waarom draadloos?

Te beginnen met waarom de producten van Cuisinart nou zo handig zijn. Omdat deze keukenapparaten geen snoer hebben, neem je ze handig en snel mee en gebruik je ze waar jij wil. Of het nu je eigen keuken, die van een vriendin of zelfs op je kantoor is. Ze zijn klaar voor gebruik waar en wanneer jij dat wil. Daarnaast zijn deze producten snel en eenvoudig op te laden en geven ze een seintje wanneer ze bijna leeg zijn. Door het ontbreken van een snoer nemen de apparaten van Cuisinart ook nog eens veel minder opbergruimte in beslag in jouw keukenkastjes. De producten zien er daarnaast ook nog eens mega strak en gestroomlijnd uit. Benieuwd geworden? Wij zetten de producten graag voor je op een rijtje.

Cuisinart blender on the go

Met deze draadloze, compacte blender van Cuisinart maak jij de lekkerste en meest voedzame smoothies. Oneindige flexibiliteit is gegarandeerd: maak thuis je smoothie alvast klaar en neem hem in deze mobiele blender eenvoudig mee naar kantoor dankzij het snoerloze design. Ook voor sauzen, soepen, cocktails en dressing is deze blender uitermate geschikt. Hij neemt door het ontbreken van een snoer bovendien nagenoeg geen ruimte in beslag.

Cuisinart handmixer

De Cuisinart Power handmixer is ontzettend krachtig en ideaal voor het mengen van deeg, cakebeslag, glazuur, schuimgebak, slagroom of zelfs het stampen van aardappelen. De vijf instellingen, die je met één beweging eenvoudig handmatig aanpast, geven jouw totale controle over de ingrediënten. Dankzij het draadloze design bereid jij jouw heerlijke recepten waar je wilt: van het kookeiland tot de kookplaat of het aanrecht, zonder je zorgen te maken over waar het stopcontact zit.

Cuisinart staafmixer

De draadloze staafmixer van Cuisinart is perfect voor verschillende doeleinden, waaronder blenden, kloppen, hakken en mixen. Je gebruikt hem dankzij het snoerloze design waar je wilt en laadt hem eenvoudig op via USB. Het bereiden van de lekkerste gerechtjes, van taart tot pastasaus, was nog nooit zo makkelijk.

Cuisinart draadloze wijnopener

Worstel jij ook wel eens met het netjes openen van een wijnfles? Krijg je de kurk er soms moeizaam af of belandt de helft van de kurk in je heerlijke wijn? Dit is verleden tijd met de wijnopener van Cuisinart. Je verwijdert het folieomhulsel eenvoudig met met de ingebouwde capsulesnijder. Vervolgens houd je de wijnopener boven de fles, waarna deze de kruk automatisch detecteert en verwijdert met één simpele beweging. Je laadt de wijnopener 2,5 uur op en verwijdert hiermee tot wel 50 kurken, waar en wanneer je wilt dankzij het draadloze design. Met de meegeleverde decanteerder en vacuümsluiter het ideale cadeau voor de wijnliefhebber!

Cuisinart oplaadbare peper en zoutmolen

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd, een spreekwoord dat zeker geldt voor de Cuisinart oplaadbare peper en zoutmolen. Deze kruidenmolen is een heus stijlicoon op zich en misstaat op geen enkel aanrechtblad of keukentafel. De bediening is erg intuïtief en pas je nauwkeurig naar wens aan voor de ideale korrelgrootte: van fijn tot grof. Je laadt deze draadloze molen eenvoudig op in het oplaadstation, dat ook nog eens de kleine korreltjes opvangt. De peper en zoutmolen is volledig herlaadbaar: je hoeft dus nooit de batterijen te vervangen.


Bekijk de producten

Benieuwd geworden naar deze handige producten die weinig ruimte in beslag nemen en er ook nog eens heel strak uitzien? Bekijk dan de Cuisinart producten. Heb je vragen? Stel deze dan aan een van onze deskundige adviseurs.